miercuri, 10 februarie 2016

Un loc pe raftul meu (XXXI)


Cărți, cărți, cărți!

O altă lună trecută, iarăși cărți adunate, iarăși bucurii. Ziua mea, cadouri, noi vicii - adică, vreau să zic, plăceri nevinovate. Toate cele! Voi ce cărți v-ați mai cumpărat? Ce mai citiți, cu ce vă mai delectați? Apar atât de multe cărți, Doamne, nu pot ține ritmul acesta. :) Totuși, timp s-avem. Iată ce mi-am mai luat.






Abia aștept să le citesc.
 



Aștept să fac rost de toate cele trei volume pentru a mă apuca de acest jurnal. Sunt sigur că o să-mi placă, Regina Maria este o personalitate adânc înrădăcinată în sufletul meu.
 

Nananana!
 





Iată ce cărți mi-am mai cumpărat, ce-am mai primit - sponsorizări, cadouri. 

Mult succes în toate și o zi minunată!

12 comentarii:

  1. Wow multe carti frumoase, cel mai tare imi fac cu ochiul cele ce o au in prim plan pe regina Maria, un suflet cu o istorie impresionanta. Sa le citesti cu drag! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeeesc. Subscriu, mă fascinează Regina Maria, vreau toate cărțile cu și despre ea. Pupici (hug)

      Ștergere
  2. Să le citești cu plăcere. :D Eu una am stat mai rău cu banii și nu am mai reușit să îmi iau cărți dar sper că pe viitor cum pot să mai cumpăr câte ceva, îmi fac liste cu ce vreau și când pot mai tai de ele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, dragă Lavinia. Nici eu nu am stat tocmai bine, dar a fost ziua mea, plus ce-am mai prins reduceri, ce am mai primit din sponsorizări. Așa, încetul cu încetul, s-au adunat.
      Mulțumeeeeesc, spor în toate! (hug)

      Ștergere
  3. Vaii, vaii..ce de cărți! Multe sunt și pe lista mea, mai ales "Băiatul cu pijamale în dungi", la care am văzut filmul și m-a lăsat mască la sfârșit; e o dramă în adevăratul sens al cuvântului. Lecturi plăcute, Andrei, și multă baftă cu învățatul! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase, nu? (smirk) Am văzut și eu filmul, Doamne, nu-ți mai spun! :) Mulțumesc mult și succes în toate. (hug)

      Ștergere
  4. Cum să nu te aştepți de la Andrei la atâtea cărți citite şi primite? Şi eu mi-aş mai lua, şi încă, pfui, câte! Dar spațiul nu-mi prea permite. Voi riposta eu cumva. :))
    Pe lista mea se află "Portretul lui Dorian Gray" şi jurnalele Reginei Maria. Sper să le citesc! :D
    "Colț Alb" am citit-o şi a fost minunată. Atât pot spune despre ea!
    Lectură plăcută, o seară frumoasă şi aştept

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Hihi. „Portretul lui Dorian Grey” am tot zis că trebuie s-o citesc, prea multe aud despre ea. Spre rușinea mea, nu am citit „Colț Alb”. Lecturi frumoase, Daria!

      Ștergere
  5. Portretul lui Dorian Grey mi-a placut foarte mult, chiar daca am dat si de cateva pagini cam plictisitoare si inutile, as spune (o sa iti dai seama la ce ma refer cand o sa citesti cartea)
    Sasenka si cartile despre Regina Maria imi fac si mie cu ochiul :)

    Lectura placuta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Alexa, bine te-am găsit pe-aici. Nu am citit-o, uff, nu prea mai am timp de nimic - motivul și pentru care scriu atât de răruț pe blog. Cărțile cu Regina Maria din respect pentru o asemenea doamnă, de asta le citesc, plus că-s niște documente istorice demne de luat în seamă. Lecturi minunate

      Ștergere
  6. Mie mi-a plăcut 'Portretul lui Dorian Grey', cu toate că parcă Oscar Wilde îmi place mai mult când scrie poezie decât proză. Îți recomand să citești 'Balada închisorii din Reading', e foarte scurtă și e în versuri, mi s-a părut genială!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc tare mult, o iau în seamă, mai ales că-mi place proza în versuri. :) Mulțumesc de vizită și lectui frumoase, Yuki!

      Ștergere