luni, 27 octombrie 2014

Eveniment Editura Univers- Povești cu Rusia

Editura Univers vine cu noutăți!


Sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 18.30 vorbim la Bastilia despre poveștile din Rusia, despre literatura dintre Nistru și Urali și despre cărțile lui Alexandr Soljenițîn. Invitații noștri sunt Octavian Soviany și Vasile Ernu, alături de care vom bea ceai rusesc îndulcit cu zahăr brun.
Samovarul va fi pregătit, veți afla mai multe despre specificul ceaiului rusesc, iar la plecare vă veți putea completa colecția „Alexandr Soljenițîn” cu volume din cufărul nostru.

Cum ni s-au spulberat până și ultimele amintiri din vara ce-a trecut, comutăm pe programul de toamnă-iarnă și vă invităm la un eveniment la căldură, cu ceai cald și povești.
Povești despre Rusia. Ceai cu Alexandr Soljenițîn este numele întâlnirii la care vă invit. Va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, la Librăria Bastilia și face parte din CDPL. Fest-ul cu numărul 30 organizat de un cristian și CDPL.
Invitați să vorbească despre poveștile rusești, despre literatura lui Alexandr Soljenițîn și experiențe personale din jurul acestor teme sunt Octavian Soviany și Vasile Ernu. 
Noi vă așteptăm cu samovarul pregătit, cu Russian Caravan și cărți de Soljenițîn gratuite, care vor putea să vă completeze colecția. 


Nu ezitați, citez, „cărți gratuite!” (big-grin)
O seară plăcută!

PS: Pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele editurii, vă sfătuiesc să vă abonați la Newsletterul ce poate fi accesat de pe această pagină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu