vineri, 30 ianuarie 2015

Câștigătorii concursului de fidelitate


Salutare,

A venit timpul să anunț câștigătorii concursului de AICI. Vreau să mulțumesc mult pentru activitatea lor și să le transmit toată aprecierea mea lui Anca Ciochina (locul I) și Anna King (locul al II-lea). Ați fost la o distanță nu prea mare una de cealaltă!

Vă rog să-mi trimiteți datele de contact la adresa andrei.cioata17@yahoo.com (cod poștal, nume și prenume, adresă- chiar dacă s-ar putea să le am) pentru a putea pune coletul. De asemenea, Anca, te rog să-mi spui ce premiu îți alegi. Cărțile și obiectele rămase îi vor reveni Annei.

Multe salutări și... mulțumiri!
Anndrei

10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate sună ciudat darrrr mă bucur că am ieşit pe locul 2 :))) Nu ştiam ce să aleg dacă ieşeam pe 1 :)))
    Ăă, pot să-ţi trimit datele pe Facebook? De câteva zile nu-mi merge Yahoo Mail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Yey. Sigur, trimite-mi pe facebook! Salutări, te-am pupat!

      Ștergere
  3. Mulţumesc! Acum să reuşesc să mă hotărasc ce cărţi aleg... mai dureaza ceva :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, o să iau Casa Matrionei. Incident la Gara din Kocetovka, Fugarul, agenda neagra şi brăţara subţire, în seara asta îţi trimit şi datele pe mail

      Ștergere
  4. Salut, Anca. Ok, s-a făcut, rămân cărțile acestea, dar să știi că-s format mic, de buzunar, cred. Restul revin Annei. Am să încerc să le pun zilele astea, voi fi destul de ocupat pentru că este ziua mea yeeeeeeeeeey. Un week-end liniștit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Format mic să fie, numai bune pentru geantă :D. Nu contează când le pui, mai bine mai târzior că mai am două săptămâni de sesiune.
      În altă ordine de ideei: LA MULŢI ANI!!!!!! Să fii fericit, să iei bac-ul cu note super mari, să intri la facultate cu o medie enormă, să ajungi medic, să meargă blogul excelent, să scrii o grămadă de cărţi (ţine minte că eu vreau exemplare cu autograf din toate, chiar şi din cele de medicină din care nu o să înţeleg nimic), să citeşti până când o să ajungi să ai iar nevoie de recomandări şi cel mai important, să te distrezi cât poţi făcând ce îţi place!

      Ștergere
    2. Ok, mici să fie.
      Mulțumeeeeeeesc pentru frumoasele urări, chiar sunt frumoase. Îmi doresc din suflet să ajung medic, să mă văd cu familia mea și p icioarele mele. Și, da, să scriu. Să las ceva în urmă. E dorința mea de viață, pe lângă aceea de a călători. Hahha, am râs tare când am citit chestia legată de cărțile de medicină. Și tu să ai mult succes cu examenele și să ai parte de acekeași lucruri înzecite. Salutări și muuuult succes!

      Ștergere
  5. Felicitari castigatoarelor si sa va bucurati de lectura! :)

    RăspundețiȘtergere