joi, 3 martie 2016

Un loc pe raftul meu (XXXII)



Salutare,

Cărți, cărți. Îmi cer scuze că nu prea mai postez pe blog, dar cred că motivele îs evidente. Clasa a douăsprezecea, BAC, admitere. Nici timp de citit nu prea (mai) am, însă timp de cumpărat cărți - oricând.

Iată ce cărți am reușit să mai adun, fie din schimburi, fie cumpărate, fie primite. Am început să am o predilecție și o direcție pentru cărțile de istorie și cele de la Polirom, ediția Top 10+ și Polirom Actual.

Voi ce v-ați mai cumpărat, ce mai citiți? :)











Toate arată minunat și abia aștept să le citesc! :) Lecturi plăcute, dragi cititori

8 comentarii:

  1. interesanta colectie!frumoase carti!lectura placuta andrei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frații Karamazov de Dostoievski am citit și mi-a plăcut foarte multe ... Succese la lectură ție :* :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar plăcea să citesc Frații Karamazov. Am auzit vorbe bune despre această carte. :D Interesante par și restul, multe îmi sunt necunoscute. Îmi place cum arată coperta pentru "În inima infernului". :)
    Lectură plăcută, și spor cu bac-ul și toată nebunia. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simonaaa (hug). Mi-e recomandată din toate părțile. Dar, mvai, mă sperie. Chiar o să mă apuc de ”În inima infernului” numaidecât, sună așa interesaaaant! Mulțumesc mult! :)

      Ștergere
  4. wow, vad ca pe rafturile tale se strang tot mai multe carti :D una mai tentanta ca alta ! Fratii Karamazov este si pe rafutul meu, alaturi de alte carti de Dostoievski. De cand vreau sa citesc ceva de acest autor, si vad ca nu apuc, tot imi ies in cale alte si alte carti :))

    lecturi frumoase sa ai si astept nerabdatoare impresiile tale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoh, din ce în ce mai multe! Deja au mai apărut vreo 10. Deci, hah, fii pe fază pentru data viitoare. Mulțumesc mult! :) Revin de îndată ce reușesc.

      Ștergere