marți, 17 martie 2020

Mai mult timp pentru citit - o campanie Editura Corint

Editura Corint are mereu surprize pentru cititorii săi: în perioada 17-31 martie, orice titlu comandat   de   pe   edituracorint.ro sau corintjunior.ro   beneficiază   de   40%   reducere,  iar transportul este gratuit la comenzi mai mari de 100 lei.

Încetinim ritmul alert al vieții și petrecem mai mult timp cu noi înșine, cu familia. Este timpul să ne cunoaștem mai bine și să descoperim despre noi lucruri care stau amorțite înăuntru și așteaptă să fie activate. 

O lectură bună este întotdeauna soluția perfectă, așa că Editura Corint îți oferă 40% reducere la orice titlu, până la finalul lunii martie. Putem profita de acest timp pentru a citi cartea pe care am început-o și nu am terminat-o, cartea pe care ne-a recomandat-o cea  mai bună prietenă, cartea pe care a scris-o  prietenul nostrus criitor, cartea care ne ajută să deprindem noi abilități sau să recitim cartea preferată. Paginile de Facebook și Instagram sunt adevărate surse de informare în cazul în care cauți titlul perfect și nu te poți hotărî. Aici găsești date despre autori, interviuri, sfaturi, recenzii care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Din dorința de a fi alături de copiii și părinții care stau acasă, vom posta zilnic videouri-surpriză pentru ei, educative și distractive.

2 comentarii: