sâmbătă, 3 ianuarie 2015

De prin telefon II


Salutare,

AICI este prima parte. V-am invitat în a participa la această provocare, dar.. Oricum, vă aștept!

 
This is how we have spent the Christmas Time. Un roman bun. Recenzia AICI.


Zecile de foi la germană, când mă pregăteam pentru examenul de B1.


Un „cadou” de la un prieten drag. Așa da!


Nu știu cât se înțelege, dar acolo scrie: „Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things.” Această poză am făcut-o când mă plimbam pe undeva unde n-am fost niciodată, pur și simplu fără niciun rost, doar pentru că n-aveam ce face.


„Mediciniști scrie, vezi?”

Vă aștept și pe voi să împărtășiți mici bucăți din viața voastră! 
Zi faină.


4 comentarii:

  1. Ce dragut, cred ca o sa fac si eu poze cu telefonul mai des. M-am uitat acum si mai toate pozele pe care le-am facut sunt cu fratii mei :)) Ce-i drept, nici nu ma prea pricep.
    Mi se pare grozav ca stii germana, eu am facut 8 ani, patru in liceu, patru in generala si stiu sa salut, sa spun scuze, sa spun "pe mine ma cheama anca" si sa injur :)), e o limba grea, bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Da, e super germană, îndeosebi destul de grea, mai ales că sunt atâââtea cuvinte și pronunția e cam obositoare, iar nemții vorbesc așa rapid, Doamne. Eu fac din clasa a 9-a, de când sunt la liceu, adică de vreo 2 ani și ceva, iar anul trecut am dat examenul de B1 și l-am luat. Ce-i drept, cu muncă, muncă și ceva mai multă muncă, dar mă bucur că am reușit. Anul viitor am examenul de C1 și sper din suflet să-l iau. Dar, să vedem. Mulțumesc că ai trecut pe aici. Tschüs!

      Ștergere
  2. Germana e intradevar limba foarte grea.Bravo pentru munca pentru care o faci!! Trebuie sa ma apuc si eu intr-o zi sa o invat....

    RăspundețiȘtergere
  3. Grea, într-adevăr, dar bună. Mulțumesc și mult succes!

    RăspundețiȘtergere