joi, 12 februarie 2015

Cu MERIDIAN TAXI descoperi LITERAtura iubirii



De Valentine’s Day, MERIDIAN TAXI, în parteneriat cu Editura Litera, anunță lansarea campaniei “Cu MERIDIAN TAXI descoperi LITERAtura iubirii”. Fiind o zi a dragostei, în care cupidonii levitează prin oraș, și nu numai, cuplurile care călătoresc în această zi de sărbătoare cu mașinile de taxi MERIDIAN vor primi cadou câte o carte de dragoste.

Valentine’s Day este un prilej de bucurie și de celebrare a iubirii. MERIDIAN TAXI susține această inițiativă și le oferă cuplurilor îndrăgostite care aleg să călătorească pe 14 februarie cu taxiurile acestei companii un cadou-surpriză: o carte cu tematica iubirii, oferită de Editura Litera. Iar pentru a-i inspira pe cei doi îndrăgostiți, fiecare volum va fi însoțit și de o scrisoare de dragoste celebră, cum ar fi cea de la Jean-Paul Sartre către Simone de Beauvoir, de la Honoré de Balzac către contesa Ewelina Haska sau de la Napoleon Bonaparte către Joséphine de Beauharnais.

“În parteneriat cu Editura Litera, ne-am propus să surprindem plăcut cuplurile de îndrăgostiți care aleg să călătorească astăzi cu MERIDIAN TAXI și să le oferim pentru inspirație o carte cu tematica iubirii și o copie după scrisorile celebre de dragoste ale oamenilor ce au marcat istoria lumii. Suntem convinși că inițiativa noastră va fi apreciată și ne bucurăm că le putem oferi clienților MERIDIAN prilejul de a sărbători emoția și bucuria iubirii alături de noi.” – Lucian Marin, director executiv MERIDIAN TAXI

Acum, ne întrebăm, cum va rămâne cu cei care... nu formează un cuplu? 
Seară liniștită și la cât mai multe cărți romantice!

2 comentarii: