miercuri, 27 aprilie 2016

Un loc gigantic pe raftul meu (XXXIV)


Hei, hei. Am revenit cu postul promis, legat de cărțile pe care mi le-am mai cumpărat în ultimul timp. Nu o să mă lungesc, așa că iată minunile!




















De fapt, mai sunt câteva, doar că, momentan, ar trebui să deranjez iarăși toată biblioteca pentru a le poza! :) Hehe. Lecturi frumoase s-aveți!

Andrei

22 de comentarii:

  1. Doamneee, de ce îs atât de multe?! Văd că chiar te pasionează cele de la Polirom. Am o curiozitate totuși: ai de gând să-ți completezi colecția asta?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa! :)) Chiar vreau colecția toată, toată, toată. Poate (de fapt, sigur) n-am să le citesc e toate, daaaar îs minunate!

      Ștergere
  2. Câte cărți frumoase! Mai ales cele de la Polirom! Am citit doar "Mic dejun la Tiffany" și, mneh, a fost frumoasă, dar parcă mai lipsea ceva.
    Mi-aș lua și eu toată colecția, dar pentru asta, cred că toate ar fi puse în pod! :))
    Spor la lecturi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mulțumesc, Daria, asemenea. „Mic dejun la Tiffany” are o copertă genială, abia aștept să pun mâna pe ea. Pupici și lecturi frumoase.

      Ștergere
  3. Sunt absolut sigura ca ai jefuit o banca!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Haha. Nup, nup, dar, să zicem, dacă e vorba de cărți, aș fi în stare! :D Glumesc. Lecturi faine!

      Ștergere
  4. Uff, sunt așa invidioasă pe colecția aia de la Polirom și pe "Zece respirații scurte"! :O :)) Sper să te bucuri de ele și să-ți faci timp pentru toate, că-s tare frumoasee!
    Btw, "Viața lui Pi" e genialăă. Probabil o să te plictisească la un moment dat detaliile, dar finalul o să te facă să vrei să o recitești. :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Haha. Și eu aș fi invidios dacă nu le-aș avea. Abia aștept să am timp, Doamne, fiindcă acum îs prins cu de toate. Pupici și am să revin cu impresii!

      Ștergere
  5. Regina diavolului mi-o doresc si eu de ceva timp. Ma intereseaza tot ce e legat de Catherina de Medici
    Sunt curioasa cum e Razboiul are chip de femeie. Nu am citit nimic de autoare, dar parca mai mult m-ar tenta Dezastrul de la Cernobil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o obsesie cu tot ce ține de regine, de prințese. Iar Catherina de Medici, hehe, a fost ea ce-a fost. Am și „Dezastrul de la Cernobîl”. Chiar e ținta următoare! :)

      Ștergere
  6. Waaa! Mai loc în bibliotecă? :D
    Te invidiez...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce cărți frumoase ! „Andrei, pot să mă mut în biblioteca ta ?” va fi noua replică.
    Și eu am început să aranjez cărțile, vreau să spun le-am aranjat, mai am câte ceva pe -acolo, noutăți, dar tu ești binecuvântat cu o ploaie de cărți :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mulțumesc, Simina. Dada, te poți muta. Cu cărți să tot plouă, nu?!

      Ștergere
  8. Îmi pare atât de rău că am unele cărți din seria Top 10+ în alte ediții; acum nu voi putea avea niciodată colecția completă... Apropo, mi-e așa de greu să-ți cumpăr ție o carte cadou pentru că tu ai toate cărțile din univers și singurul mod în care o să nimeresc ceva ce nu ai deja este să inventez eu o carte.
    În orice caz, lectură plăcutăăă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Oh, dar le poți da la schimb pe alea. Eu am făcut așa! Cel mai sigur, Anco, mă întrebi dacă am cartea respectivă. Ca să nu riști altceva, hehe.
      Mersică, asemenea!

      Ștergere
  9. Uaau, super. multe. cărți! :D Iubesc colecța Top 10+. Prietena mea și-a propus să citească toate cărțile apărute în această colecție și ce pot să zic, cred că o să-i calc pe urme :3
    Sunt curioasă de cum or să ți se pară De vorbă cu Emma și Ultimul viking. Până acum, din ce ai tu mai sus, am citit Marea călătorie a lui Amy și Roger și e o carte super drăguță :)
    Spor la citit!
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu o ador, colecția, vreau s-o am pe toooooată! :) Se văd așa drăguțe în raft, Doamne. Hmm, da, mulțumesc, dar momentan am alte „priorități”. Sunt sigur că cele două, „De vorbă cu Emma” și „Ultimul viking” nu-mi vor solicita atenția prea mult, deci le pot citi într-o perioadă mai free. Mulțumesc, asemenea! (hug)

      Ștergere