vineri, 23 ianuarie 2015

Un loc pe raftul meu (II)

Salutare,

În sfââârșit, week-end!

Mi-am pus ceva bănuți deoparte și, ei bine, am mai adăugat niște cărți pe rafturile bibliotecii:


Mi-a plăcut descrierea cărții enorm de mult, motiv pentru care am ales-o. E pentru recenzie! Cartea poate fi comandată de AICI.


Un preț foarte bun pe Libris.ro, și, de asemenea, mi-a plăcut descrierea. Cartea poate fi comandată de AICI.


Am mai citit o carte scrisă de aceast autor, „Animal tropical”, carte care m-a atras enorm de mult. De mult mă țineam să o achiziționez și pe aceasta. Reducerile de pe Libris fac minuni. Cartea poate fi comandată de AICI, la un preț super!


Am citit multe lucruri bune despre această carte, drept care m-am gândit s-o încerc. Cartea poate fi comandată de AICI.


Cartea aceasta o citesc acum și este pur și simplu minunatăăăă. Surprinde o întreagă poveste de viață, fiind.. surprinzător de captivantă. E pentru recenzie! Cartea poate fi comandată de AICI, cu o reducere de 25%.

Voi ce v-ați mai cumpărat? Ce mai citiți?
S-aveți parte de un week-end liniștit și cu spor la lectură. Andrei

16 comentarii:

  1. Nişte titluri interesante. Nu am mai auzit de ele până acum, darrr oricine merită o şansă, nu? Eu una aştept recenziile tale, pentru că tare mult îmi plac şi poate o să le adaug şi eu pe listă :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesante! Normal că da, chiar și ignoranții merită o șansă. Imediat termin cartea „Perfecțiune” și îi fac recenzie, cred că apoi am să mă apuc de „unde mergem, tati?”, pentru că e destul de mică, iar apoi de „Codul blestemat”. Uiiii, mă bucur așa de mult că te văd pe-aici, serios! Week-end minunat!

      Ștergere
    2. Aştept recenziile. Spor la citit. Eu mă bucur mult mai mult că sunt pe-aici. Mulţumesscccc, la fel :D

      Ștergere
  2. Nu am auzit decât de Codul Blestemat şi nici pe aceea nu am citit-o încă. Sunt cam în urmă.
    Şi eu am patru cărți noi. Yayy!

    Întrebare: Chiria se plăteşte online sau îți trimit un plic cu zâmbetele de pe câte o lună la finalul ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uhmm, alte cărți noi? Ia încântă-ne! Să le citești cu plăcere, de „Codul blestemat” am dat și eu când mai căutam cărți pe diferite site-uri.

      Răspuns: Chiria se plătește cum vrei tu, atât timp cât O PLĂTEȘTI. Mă bucur mult să văd că te-am prins pe aici, că vrei să transformăm acest blog miticuț într-unul activ și interactiv. Feed-back-ul cititorilor este, și crede-mă, foarte important pentru mine. Un week-end plăcut și liniștit!

      Ștergere
  3. Hm, Codul blestemat sună bine, o trec pe listă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este de la autorul bestseller-ului „Evanghelia după Iuda”. Mi s-a părut interesantă tema sa. Abia aștept s-o citesc. De asemenea, „unde mergem, tati?”, m-a dus cu gândul la „Oscar și Tanti Roz”. Este vorba despre un tată care vorbește despre „copiii săi handicapați”. O găsești pe libris la 3-4 lei, eu zic că o să se merite!

      Ștergere
    2. Iubesc reducerile, ma apuc de comandat

      Ștergere
    3. Şi vezi ca la All au 50% reducere la o gramadă de cărţi, iniţial am vazut pe site dar ieri am vazut că sunt şi în librării (ceea ce te scuteşte de plata transportului)

      Ștergere
    4. Cine nu le iubește? Sincer, eu, mai mereu, îmi cumpăr de pe site-uri, pentru că prețurile îs muuult mai mici, chiar și cu taxa de transport. Mulțumesc pentru recomandare!

      Ștergere
    5. Depinde, când eşti uşor obsedată şi ai 1000.000 de carduri de reducere uneori scade şi preţul din librărie. De pe site-urile editurilor poţi să comanzi uneori cu livrarea în librăria lor (de la Nemira sigur şi cred şi de la Litera şi probabil mai sunt). Mai există un site cu oferte, tip zumzi, dar vând doar cărţi, http://www.cumparaocarte.ro/. Plus târgurle, ori cu ocazia diverselor evenimente, prin mall-uri (cel mai cunoscut cred că e Kilipirim). Şi în universitatea unde învăţ mai vin edituri cu standuri şi au reduceri destul de mari. Şi clasicele libris, elefant, emag. Dar cele de la All se pare că sunt reduse peste tot în aceiaşi măsură.

      Ștergere
    6. Eu nu am card de reducere. :)) Oricum, cumpărăturile le mai fac de la Junimea, de aici de la noi (Iași), fiindcă au cărți foarte bune la doar 10 lei (cele de la Polirom, cartonate, scrise de autori ai Nobelului) și de pe Cărți Anticariat (http://www.cartianticariat.ro/) unde prețurile, cu tot cu taxa mică de transport, nu depășesc celelalte prețuri care au transport gratuit și de pe Libris. De pe elefant, nu știu de ce, n-am achiziționat niciodată. Îmi plac târgurile, mereu merg și mă chiorăsc pe-acolo.

      Ștergere
    7. În Iaşi este o librarie undeva în centru, cum mergi spre universitatea AI Cuza, venind dinspre un ING mare, pe partea stângă, unde am găsit (acum câţiva ani, dar nu credcă s-au schimbat lucrurile prea mult) cărţi mai ieftine decât în Bucureşti. Îmi pare rău că nu am ţinut minte numele străzilor, ştiu că nu prea am capacitatea de a da indicaţii clare, dar sper că te descurci tu având în vedere că ştii oraşul

      Ștergere
    8. „Junimea”, cred. În Piața Unirii, centru, mai este Librăria „Humanitas”. Sunt și acolo oferte destul de bune. Am să merg să văd, spre Cuza mai sunt și anticariatele și încă niște librării bune, iar mai jos de Universitate este o librărie destul de scumpă.

      Ștergere
  4. Hei!
    Mereu imi spun "Mada, tu trebuie sa strangi banii astia si sa-ti cumperi o carte". Mereu si niciodata nu reusesc.
    Dar, DAR, pot sa ma laud ca am reusit sa-mi cumpar Ultimul Avanpost si am si citit-o pe nerasuflate, chiar mi-a placut.

    Weekend placut si spor la citit ! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu mereu când am bani la mine îi consum pe ceva: mâncare, orice, nu știu. De aceea, îi las acasă și-mi iau la mine doar strictul esențial. Hehe! Felicitări, eu n-am apucat să citesc „Ultimul avanpost”, deși vreau de ceva timp.

      Și ție, mulțumesc că ai trecut pe aici. Pupici!

      Ștergere