marți, 13 ianuarie 2015

Un loc pe raftul meu- 1


Salutare,

Am văzut că tot „se poartă” postările de genul „In my mailbox”, în care fiecare își etalează frumoasele cărți primite, cumpărate, câștigate etc. Eh, ca să mă laud și eu, m-am gândit să încep și eu, de acum, să vă împărtășesc cărțile ce își vor găsi loc pe rafturile bibliotecii mele.


Te port în gând”, de Ahdaf Soueif. Mi-a plăcut descrierea, de asta am cumpărat-o.


Visul meu, povestea mea”, de Celine Dion. De mult voiam să cumpăr această carte, pentru că o respect enorm de mult pe această femeie. Nu cred că, tocmai mulți, îi cunosc viața dincolo de scene și melodii.


Playlist pentru Nick și Norah” de Rachel Cohn & David Levithan, pe care am primit-o de la o fată foarte drăguță. Mulțumesc!

O coborâre în infern”, de Doris Lessing, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatură 2007. Mi s-a părut foarte interesantă descrierea, dar și crtitica adusă.


Laleaua neagră. Aventurile lui Lyderic”, colecția Adevărul, de Alexandre Drumas. Colecțieee!


Frumoase, nu? Voi ce ați mai achiziționat pentru biblioteca voastră? 
Zi plăcută!

13 comentarii:

  1. Nu am ştiu că Celine Dion a scris o carte. Sună chiar interesant o carte despre viaţa unei asemenea femei. Sper să fac rost de ea şi până atunci, cine ştie, să o citeşti şi să faci o recenzie.
    Am auzit că Playlist pentru Nick şi Norah este o carte foarte frumoasă, dar nici un ziua de azi nu am apucat să o iau.
    N-am achiziţionat mai nimic pentru bibliotecă, dar am câştigat trei cărţi şi trei semne de carte adorabile :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să-i fac recenzie, bineînțeles. E următoarea pe lista mea, mă apuc în seara asta. Ah, i-auzi, ce cărți ai câștigat?

      Ștergere
    2. De abia astept sa-ti citesc recenzia. Am castigat:
      -Sabia Magica
      -Femeie goala, femeie neagra
      -Iubire Oarbaa

      Ștergere
    3. Frumoase titluri. Să le citești cu spor și plăcere!

      Ștergere
  2. Eu am cumpărat Jurnalul unui puşti şi Însemnările unei puştoaice şi până la sfârşitul lunii trebuie să mai iau Marele Nate şi Generala, cei mai naşpa ani din viaţa mea. Dacă îmi mai rămân bani poate o sa-mi iau şi eu o carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, nu sunt cărți pentru copii? De „Jurnalul unui puști” am tot auzit, cred că e cartea aceea care are coperta cu un copil, așa, schițat. Nu?

      Ștergere
    2. Aia e şi în interior are caricaturi din când în când. Le-am luat pentru fraţii mei, ei sunt copii încă (spre norocul lor), dar le-am citit şi eu, sunt amuzante şi oricum aveam o oră liberă

      Ștergere
    3. Ah, știam eu că o știu de undeva. Frumos că îți surprinzi frații cumpărându-le cărți. Sora mea nu prea se dă în vânt după ele. Bineînțeles, cred că are și alte priorități, fiind mai mare și... ei, na! Seară faină!

      Ștergere
  3. Numai titluri frumoase ai capturat. Ai achizitionat, nu gluma.
    Apropo de lista facuta de tine eu m-am linistit dupa ce am fost la Targul de carte, acolo am plusat, am luat aproape ce mi-am dorit.
    Intre timp biblioteca mea s-a imbogatit cu alte cadouri in special de la Secret Santa Books si Handmade (ai auzit de ele).
    Invitatie la nunta-Helen Warner, Calcanul de Gunter Grass, Cartea lui Daniel de EL Doctorow si Jurnalul Ozanei de Carola Arbel (+18).

    Bonus, oferite cu ocazia zilei de azi (asa imi place sa afirm) 2 carti de la o prietena -Cu flacari in sange de Joyce Varney si ii place muzica, ii place dansul de Mary Higgins Clark.

    Acum daca iti face placere, te invit la provocarea Blind date whit a book.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeesc. Eh, da, ce să-i faci, atunci când ai o pasiune.... îi zgândărești flacăra! Hoho, frumoase titluri, să le citești cu mare plăcere și la cât mai multe.
      Voi trece pe la „Blind date with a book”, văzusem aum ceva timp, dar am tot amânat. Îmi surâde ideea!
      Seară plăcută, mulțumesc că ai trecut pe aici!

      Ștergere
  4. Playlist pentru Nick si Norah vreau sa o cumpar si eu. De-abea astept sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am citit-o, dar pare interesantă! :) Să faci rost de ea cât mai curând!

      Ștergere