sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Un loc pe raftul meu (XXVI)


 
Ce cărți au mai ajuns pe rafturile mele. Nu prea multe, ce-i drept, dar frumoase și-așteptate! Vedem ce-o să mai urmeze! Ce-i drept, am foarte puțin timp pentru citit, de fapt, am puțin timp în general, pentru mine, așa, deci încerc și eu să-mi gestionez prioritățile cum pot. Cu putere, muncă, odihnă și echilibru, totul o să meargă bine! 

Oricum, voi ce cărți v-ați mai cumpărat, ce mai citiți, ce-mi recomandați? Eu tocmai am terminat Cruciada copiilor, de Florina Ilis, un roman foooooarte bun pe care-l ecomand cu mare drag tuturor și care, întra-adevăr, m-a surprins plăcut. Am simțit nevoia să citesc o carte bună, așa că acest roman a venit exact la țintă. 





Am primit această carte cadou de la Arci, o prietenă foarte dragă și o împătimită a lecturii. Îi mulțumesc din suflet.


De asemenea, primită tot de la Arci. Sună bine, abia aștept să-i descopăr povestea.


Mi-am cumpărat acest roman fără să știu vreo ceva despre el. Dar mi-a plăcut coperta la nebunie. Nu știu, așa-s eu, și poate n-ar trebui să judec o carte după copertă. Dar, să fim serioși, nu-i așa că-i super?


Inițial, am intrat în Librarium să-mi cumpăr acest roman, nu cel de mai sus, însă așa fac mereu. 


Am cumpărat acest roman la recomandarea doamnei profesoare de română. Îi mulțumesc mult că mi-a recomandat o carte așa minunată și plină de înțeles. V-o recomand cu drag!


Chiar vreau să citesc acest roman, prea multe am auzit despre el. Mulțumesc autorului care mi l-a trimis. Voi l-ați citit, cum vi s-a părut?

Cam acestea sunt cărțile pe care le-am pus pe raft luna aceasta. Voi ce v-ați mai cumpărat? Zi frumoasă și lecturi plăcute!

8 comentarii:

  1. Măi, Andrei, coincidență ?! Fix 6 cărți s-au oprit și pe raftul meu :)) Deși nu asta contează acum, ci cărțile tale. Eu nu am citit-o pe niciuna dar sper să o fac. Cele de la Arci le-a citit și o prietenă, cred că le are, și cum ea face vânt cu toate cărțile vechi, poate mi le dă mie =)) „Cruciada copiilor” am văzut-o prima dată într-o culegere, ca text suport, de la un capitol. De-atunci vreau să o citesc. Nu mă mir că a fost bună. Orcum am o oarecare idee despre ea :D
    Multe lecturi în continuare, și sper ca cât mai multe cărți să facă autostopul și-atunci să le iei pe rafturile tale :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Șase, da, destul de puține. Poi, na, când faci și tu o postare de genul? Cărți gratis, niciodată să nu refuzi, orice carte ar fi!
      Pupici și să citești, neapărat, „Cruciada copiilor”.

      Ștergere
  2. Interesante cărți! Vai, eu încerc să mă mai limitez din a achiziționa cărți... Nu mai am loc pe rafturi! Am atâtea cărți vechi necitite... Noroc că mai am ceva loc de înghesuială pe acolo. :)
    Cât despre cărțile tale, mi se par atractive. Despre '' Biblia pierdută " am auzit multe. O vedeam prin toate librăriile. Mă gândeam dacă să o cumpăr sau nu. :))
    Eu, sinceră să fiu, am început o carte, "Iubirile lui Chico" acum 2 săptămâni. Da, știu, sunt foarte leneșă, dar și timpul acesta, mă dă peste cap!
    Baftă în continuare, spor la citit și o seară minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am o groaaaază de cărți necitite, serios, nici nu-mi mai încap pe rafturi, le țin și eu pe unde apuc. Am dat o comandă acum ceva timp de o nouă bibliotecă, rafturi noi, dar nu mi-au ajuns nici măcar acum. Straniu! Mie mi se pare destul de scumpă, așa că am primit-o de la autor pentru recenzie.
      Lectură plăcută și nuuumai bine! (hug) Bine te-am găsit pe-aici!

      Ștergere
  3. Recomand Portretul lui Dorian Gray! Chiar daca l-am citit acum 5-6 ani,pot spune ca mi-a placut foarte mult. Chiar este o carte pe care as reciti-o cu mare drag :) Bine ca mi-ai adus aminte! Si filmul este reusit (cel putin din punctul meu de vedere), insa de data aceasta, cartea a batut filmul cum se zice.

    Saptamana faina sa ai Andrei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeei. Mersi, dap, am să-l citesc chiar de curând! Filmul nu l-am văzut, dar o să mă uit și la el. Am o săptămână plină, Doamne, am avut azi teză la mate, miercuri am la română, plus test la filosofie, oh!

      Asemenea și ție, Ana! :)

      Ștergere
  4. Hei Andrei, sunt noua pe-aici!:)Ti-am citit postarile si...cam tot si am ramas fermecata!"Biblia Pierduta" o am si eu.Abia astept sa o citesc !Am auzit de asemenea si de cartea ta "Toate sfarsiturile sunt la fel" doar ca...din nefericire nu am nici cea mai vaga idee unde as putea sa o gasesc:(Dar de cand am vazut postarea aceea doar la cartea ta ma gandesc, parca devin obsedata=))
    Spor la citit!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa-mi face plăcere că-mi scrii! Bine te-am găsit, chiar îmi pare bine. Cartea mea, hehe, încă-i pe vine, apare undeva pe la începutul lunii decembrie. Dacă te văd pe-aici, promit că te-anunț când apare, oricum am să scriu și pe facebook. Mersi mult de vizită și de comentariu.
      Pupici și spor la citit și ție!

      Ștergere