miercuri, 27 aprilie 2016

Un loc pe raftul meu (XXXIII)


Salutare,

O lună plină de cărți, o groază de cărți. Sincer, cred că în ultimile două luni au ajuns pe rafturile mele în jur de cincizeci-șaizeci de cărți. Și încă mai urmează! Iată câteva dintre ele. 

Și ar mai fi vreo două turnulețe și jumătate, de genul, dar nu am cablul de date aici. Poate altădată! 

Cărțile ori îs cumpărate, ori îs primite, ori îs schimbate. În altă ordine de idei, dorite sigur sunt. Nu știu cam când aș avea timp să mă apuc de ele, dar, ce-i drept, aștept cu nerăbdare să le citesc. Cu nerăbdare.

Iată, așadar, ce titluri am adăugat în bibliotecă.














Voi reveni mai târziu cu un alt post (sau poate două) în care să vi le prezint și pe celelalte. Ei, ce spuneți? Ați citit vreo carte de aici? Mult succes și lecturi cât mai plăcute!

Andrei

12 comentarii:

  1. din lista de mai sus am citit doar "Suntem deja uitarea ce vom fi" (foarte frumoasa), "Ochi de pisica" si "Sa bati din palme cu o singura mana" (trista si derutanta pe alocuri). "Varstele lui Lulu" am inceput-o candva dar nu m-a pasionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, ai citit ceva. „Suntem deja uitarea ce vom fi” m-a atras prin titlul, „Ochi de pisică” am luat-o de la Ziarul de Iași, cu 10 lei (ar fi pur și simplu nedrept să nu cumpăr cartea așa ieftină), iar „Să bați din palme cu o singură mână” am luat-o la Târgul de carte Librex, fiindcă ador colecția aceasta de la Litera. „Vârstele lui Lulu”, hmm, mi s-a părut interesantă prin descriere. Am s-o încerc și revin cu păreri!

      Ștergere
  2. tare as fi curioasa sa iti vad bibiloteca :D mai ai unde sa pui cartile pe raft?:P
    astept nerabdatoare continuarea postarii ! lectura placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, nu, chiar nu mai am, pe cuvânt. Le tot rearanjez de două zile! :)) Am improvizat o parte de bibliotecă într-un colț, am răsturnat eu ceva, am întors, dar tot nu e loc. Cel mai trist e că-s toate așa frumoase și nu am unde să le pun. Uff! Stay tuned, revin imediat ș cu celelalte! :) Pupici și bine te-am găsit pe-aici!

      Ștergere
  3. Câte cărți interesante! Văd acolo "Du-te și pune un străjer", și eu am primit-o acum ceva timp pe Booksharing, acum trebuie doar să mă apuc de "Să ucizi o pasăre cântătoare" :))
    Nu mai știu, tu ai citit-o?

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Sună ca raiul pe pământ! Nu, din păcate nu am citit nicio carte din acestea, dar știu că cele de la top10+ sunt foooarte bune! Lectură plăcută îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. Eu uram acea colecție, de la Top 10, acum vreo câteva luni. Însă, în momentul de față, e printre preferatele mele.

      Ștergere
  5. Vaiii ce de bunăciuni! :D
    E pe wishlist-ul meu: "Să baţi din palme cu o singură mână"! Aştept cuminte, poate pui recenzia ei ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! :D Sigur, de îndată ce-o citesc. Mulțumesc de vizită!

      Ștergere
  6. Spor la lecturi! :) Frumoase carti. Mai incap?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu prea. Dar facem loc. Mereu, pentru cărți, facem!

      Ștergere