Păreri și recomandări


Salutare,

Pe această pagină, dacă aveți dispoziția necesară, mi-ar plăcea să-mi lăsați o părere privitoare la blogul aceasta. De asemenea, ce vă place la el, ce nu vă place, cum l-aș putea modifica. :) Sincer, eu îl ador așa cum e, simplu și liniștit. Deschis și primitor.

Iar dacă aveți vreo recomandare de carte, aici mi-o puteți comunica.

Mulțumesc și lecturi minunate!

Anndrei

8 comentarii:

 1. Blogul tău exact cum l-ai descris: siimplu și liniștit, deschis și primitor. Și regret că abia cum am avut ceva răgaz (la ora de TIC :)) ) pentru a-l putea descoperi după cum merită. Om frumos, continuă să scrii tot la fel!Îmi e dor de tine, te îmbrățișez!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună,Andrei! Tocmai am citit cartea ta- Toate sfarsiturile sunt la fel- la recomandarea unei prietene. Acum citesc și blogul tău de care am aflat ulterior și care mi-a trezit curiozitatea încă de când am văzut lista cărților achizitionate (așa sunt și eu-îmi place sa investesc în carti). Ceea ce vreau sa spun poate ca nu va fi o noutate pentru tine, dar sunt convinsa ca un scriitor,sau un tânăr, în general, care are curajul sa se exprime și sa își expună talentul, are nevoie de părerea și încurajările celorlalți pentru a progresa. De aceea, vreau sa spun,în primul rand, ca mă regăsesc citind rândurile tale care spun atât de multe lucruri. De fapt, asta e dovada unui talent adevarat- cuvintele și frazele ascund profunzime, trăiri adevărate, dar mai ales sincere. Am simțit ca romanul spune o poveste despre tine sau despre ideile după care te ghidezi în viața, o parte din cine ești sau ai fost. Eu, personal, cred ca sinceritatea scriitorului da forță și originalitate operei sale, iar eu asta simt și apreciez când citesc ceva.
  Sincer, am cunoscut și citit mulți scriitori contemporani care nu au reușit sa mă inspire așa cum ai facut-o tu, care nu mi-au "permis" sa văd dincolo de cuvintele înșirate pe hârtie. Însă, tu reușești asta, totul pare real, trăit și sincer, deși uneori profund și întortocheat. Deci, concluzia e ca îmi place mult felul tău de a scrie și de a arata prin scris ceea ce ești. Îți admir curajul de a spune povestea ta și de a-ți urma pasiunea. Și, mai mult decât atât, lumea actuala are nevoie și va avea mereu nevoie de cărți bune și scriitori frumoși la suflet care sa inspire și sa trezească emoții. Pe mine m-ai inspirat sa nu renunț la visele mele chiar dacă încă am doar 17 ani și ele par îndepărtate și greu de realizat și, poate, sa scriu propria mea poveste,de ce nu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai, câtă dreptate ai, și cât de bine mi-a picat mesajul tău de acum. Mulțumesc mult pentru modul în care ai trăit și ai simțit cartea, să știi că oamenii ca tine, ca voi, îmi dau curaj să scriu mai departe și, prin ceea ce scriu, să fiu cât de sincer cu putință. Mulțumesc și că-mi vizitezi blogul, care este o importantă parte din mine! O zi superbă să ai!

   Ștergere
 3. Mi-ar placea sa citesti Colectionarul de John Fowles daca nu ai dat peste ea inca. Sa te concentrezi asupra relatiei dintre Miranda si G.P., ca sa imi scrii o alta varianta a finalului in care arta sa isi spuna ultimul cuvant si sa explice din ce motiv acesti doi artisti si-au dorit sa fie impreuna si au avut acea conexiune. Poti sa raspunzi aici sau poti sa-mi scrii pe mail. Astept raspunsul tau
  seren.altintop.kbk@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult de recomandare, chiar mă intrigă! Spor la lecturi frumoase!

   Ștergere
 4. Bună,Andrei!De curând ți-am descoperit blogul și pot admite că este un locaș uimitor, predominat de sentimente puternice.Găsesc în tine acel 'nu știu ce' și mă intrigă.Dar, îmi place să mă simt astfel, inexplicabil.Nimic nu este întâmplător în lumea asta. Cu siguranță te-am întâlnit pentru un scop bine definit,însă eu singură trebuie să-mi dau răspunsul.Îți mulțumesc că ne împărtășești unicitatea gândurilor tale.
  P.S. Nu schimba nimic la blog, este perfect așa cum e.Reprezintă o parte prețioasă a identității tale.De asemenea, ți-aș recomanda să citești "Fata înecându-se" de Caitlín R. Kiernan.Mi-ar plăcea să-ți aflu părerea despre carte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună. Scuze, te rog, că-ți văd mesajul abia acum. Îți mulțumesc foarte, foarte mult. Din păcate, l-am abandonat puțin, să spun așa, e o perioadă nepotrivită pentru multe. Dar revin, revin curând. Cu mai mult spor!
   Mulțumesc și de recomandare, o să țin cont pe viitor.
   O zi cât mai liniștită și multă sănătate!

   Ștergere