joi, 16 aprilie 2015

Noaptea cărților deschise



Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, sărbătorită pe 23 aprilie, Litera și Ring organizează a treia ediție a campaniei Noaptea Cărților Deschise.

„Anul acesta, aducem în stradă atât cartea, cât și pe iubitorii ei, în cel mai mare manifest pro-cultură din România.Te invităm să înconjurăm împreună Casa Poporului, ținând în mâini câte o carte deschisă, oferită de Litera!

Joi, 23 aprilie, începând cu ora 18.30, peste 10 mii de cărți își așteaptă iubitorii la Casa Poporului. Vă provocăm să fim cât mai mulți și să formăm cel mai mare lanț uman, în onoarea cărții.

Hai să demonstrăm că și românii acordă cărții și lecturii atenția cuvenită și că ne aliniem țărilor din întreaga lume, unde sărbătorirea Zilei Internaționale a Cărții prin campanii culturale de anvergură este deja o tradiție.”

Îi apreciez enorm pe cei de la Editura Litera pentru toate activitățile în care se implică, dând dovadă de corectitudine și seriozitate. Aș fi vrut cu drag să pot lua parte la această manifestare, să-i zic așa, tare mi-ar fi plăcut un volum de-al lui Munro în bibliotecă - un „alt” volum, să rectific -, dar vă invit pe voi să mergeți și să-mi spuneți, eventual, cum a fost. Mult succes, aștept păreri!


5 comentarii:

  1. Îmi dau şi cărţi? Eu voiam să mă duc eu cu carte de acasă. Off, o să fie nasol aşa, a mai fost cu dat cărţi gratis şi în alţi ani şi s-au bătut unii pe ele ca să le vândă după la 5 lei pe trotuar.... Dar merg oricum, dacă tocmai eu lipsesc ca să se poată înconjura Parlamentul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am crezut asta prima dată, dar apoi și-au dat seama că probabil n-o să le iasă planul. Ce trist! Aș fi vrut să fie și la Iași ceva de genul, dar cred că ar fi ieșit mai grav decât la București. Dispărea mașina cu cărți, nu alta. :)) Haha, poi, nu, cum să lipsești tu? Îmbrățișează Parlamentul!

      Ștergere
    2. Dacă nu ar fi pentru cărţi nu l-aş îmbrăţişa deloc. Apropo, vezi că mâine dă Divergent pe PRO TV

      Ștergere
    3. Dap, mulțumesc, au dat ăștia reclama cu vreo 3-4 săptămâni înainte să-l dea.

      Ștergere
    4. A, da? Nu prea le am cu uitatul la reclame, mereu mut postul atunci :)) am vătut pe facebook.

      Ștergere