joi, 16 aprilie 2015

Un loc pe raftul meu (IX)


Cărți, cărți, cărți. Mă așteptau vreo trei colete la poștă, plus ce mi-am mai luat eu. Și mai sunt, „pe vine”.


Pentru că fosta doamnă profesoară tot vorbea de Holban și „O moarte care nu dovedește nimic”. Într-adevăr, am citit și eu această poveste, să-i zic așa, mi-am dat seama că autorul este un romantic, are un stil foarte frumos. Vi-l recomand! De altfel, am zis mai explorez și scriitura românească.


Am citit aceste două povești, „Câinele Polaroid” și „Polițistul bibliotecii”. Alții ar spune că-s pentru copii, însă m-au ținut într-o așa alertă, Doamne, încât m-am bucurat că nu le-am citit noaptea. Recunosc, „Polițistul bibliotecii” mi-a dat mai mulți fiori.


Un balsam de păr și două cărți, câștigate la un concurs organizat de către cei de la Cărți Romantice. Mulțumesc foarte mult!


Carte câștigată la concursul „LITERAlmente te iubesc”, organizat, evident, de către Editura Litera. Le mulțumesc, de ceva timp vreau să citesc acest volum. Coperta este superbă!


Regina adevărată”. Deci, pe bune, prevăd un film bun după cartea asta. Îmi place mult!


„Începutul tuturor lucrurilor”. Cei de la Epica îs niște drăguți, zău, le mulțumesc din suflet, s-au gândit ei bine. Hint: pe 19 blogul face un anișor (wasntme).

Voi ce v-ați mai luat?

14 comentarii:

  1. cu mana pe inima iti spun ca toate aceste carti ar fi aratat si mai bine pe rafturile bibliotecei mele:)) :))
    Pentru Regina adevarat chiar te invidiez:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu, nu ar fi arătat mai bine! :)) E imposibil. Arată atât de frumos la mine, că-mi vine greu să cred! Și eu te invidiez pentru trilogia „Captiv în labirint”.

      Ștergere
    2. :))) La mine nu mai este loc în bibliotecă, am început să le pun într-un dulăpior unde ţineam caiete înainte :))

      Ștergere
    3. Și la mine. Treaba-i gravă! :)) Am început să le pun răstrunate, în bibliotecă, în fața celor care deja se află pe raft. Trebuie, neapărat, să-mi cumpăr un nou corp pentru bibliotecă, în maniera asta...

      Ștergere
  2. Am castigat la un concurs Regina Adevarata si mor de nerabdare , de abia astept sa ajunga. Iar Inceputul tuturor lucrurilor suna foarte interesant . Un anisor ce dragut la mulți ani și la mai muulte muuulte postări :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să îți placă foarte mult „Regina adevărată”, acuși o termin. Mâine dimineață, cel târziu. Mulțumesc frumoooos, mult succes și ție cu blogul!

      Ștergere
  3. Toate cărțile de mai sus arată superb. Să te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos arată toate! Lectură plăcută! :)
    Grămada aia cu Începutul tuturor lucrurilor arată foarte fain! Am auzit că Regina adevărată e ceva gen Game Of Thrones dar pentru feministe. (?!) Aștept să văd ce părere ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Anca. Nu-i așa că arată super bine? Hm, nu îți pot spune dacă „Game of thrones pentru feministe”, nu mă uit la „Game of thrones”, însă cartea e bunicică, să zicem, are un fir epic destul de drăguț și un curs de Dunăre izvorâtă din Pădurea Neagră. Personajele îs ok, cu replici puțin de lemn pe alocuri, dar sunt sigur că Erika Johansen s-a gândit, într-o măsură destul de mare, să scrie o carte pentru un film! Și va ieși un film bun, prevăd asta.

      Ștergere
  5. Ei bine, de data asta nu am aşa multe cărţi noi, doar câteva câştigate la concursuri. Mai am unele care trebuie să ajungă şi planuri mari pentru viitor. Şi 4 cărţi începute pe care nu le mai termin că nu am când :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot e bine. Cărți gratis, cui nu îi plac? Vai, urăsc să încep cărți și să nu le termin. Mai bine nu mă apuc de niciuna. :))

      Ștergere
    2. O să le termin că toate îmi plac, trebuie doar să îmi fac câteva minute libere să citesc . Când se face iar cald le iau şi merg în parc cu ele :)

      Ștergere
    3. Și mie îmi place să citesc în aer liber, mai ales vara. Îmi iau o saltea din casă, dintr-aia cu ierburi, moale, nu știu de pe unde a mai adus-o mama, îmi iau o sticlă cu apă rece și mă pun undeva unde să nu-mi bată soarele în ochi și să mă lase să citesc. :)) Moamă, ce viață, mi se face dor de vară!

      Ștergere