luni, 21 septembrie 2015

Precomandă ”Grey” de E.L. James de pe Librex.ro


Salutare,

O să fie, hmm, cum să-i zic. Ah, da. O să fie NEBUNIE! Presimt, deja: zeci de „simțindu-se X și citind Grey de E.L. James”, coadă la bibliotecă, stocuri indisponibile, citate, pasaje, nebunie! Pentru că, da, după cum știți și voi prea bine, în curând o să apară ”Grey”, de E.L. James, unul dintre cele mai așteptate romane din acest an. 

Librăriile online s-au pregătit pentru noi și ne pun la dispoziție precomanda romanului, ceea ce nu poate fi decât de lăudat. Puteți comanda romanul în exclusivitate cu o reducere de 17% de pe site-ul celor de la Librex.ro, de AICI. Precomandă romanul ”Grey” și asigură-te că ești printre primele persoane care descoperă povestea prin ochii lui Christian.

Vă las mai jos un mic sinopsis al romanului:

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui. E.L. James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.

Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte?
Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera!

Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E L James a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

Puteți cumpăra TOATĂ SERIA, primele trei volume, cu o reducere de 50%, de AICI.  

13 comentarii:

  1. Știu că nu acesta trebuia să fie impactul articolului, dar eu nu cumpăr așa ceva doar dacă vreau să-mi completez biblioteca cu absolut toate cărțile lumii, și în cazul acesta va trebui să cumpăr și „Suge-o Ramona” cu al cărei autor mă mai cert și acum. Nu-l scot deloc din „idiot”, „fire-ai al Ramonei să fii” și de-astea. Dar până acum știu că i-am dat de gândit măcar o singură dată :D
    Chiar e de lăudat noua opțiune de „precomandă”, și sper să se adopte asta și la alte cărți (între noi fie vorba, mai pe gustul „decenței”) și chiar dacă încă nu au apărut acele „feeling awesome with Christian Grey” o să apară în curând, mai ales statusurile „minunată cartea, o recomand”. Eu mă feresc de astfel de recomandări.
    Am fost prea aspră, lectură plăcută celor ce vor citi cartea (deși am altă urare în minte, mai violentă) și toate cele bune ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am anunțat cititorii care se încadrează în această tagmă! :) Oh, cu ce ți-a greșit săracul Andrei Ciobanu? :)) Eh, sănătoși să fim, bani s-avem și timp să citim!
      Mulțumesc, Sim, lecturi plăcute și ție!

      Ștergere
    2. Cu ce mi-a greșit ?! Vai, bine că mi-ai amintit, trebuie să-și primească farfuria de „idiotule, am glumit, cartea ta e la fel de idioată ca tine”. Dacă pot să-i zic carte... eh, da, cum spunea și Anca, imediat o să avem cereri de bătaie, în loc de prietenie, pe Facebook. Doar e povestea ilustrată prin cuvinte de frumosul Grey, nu?! A mai fost cum a fost cu fătuca, dar acum e altă poveste. Grey sigur e mult mai frumos, inegalabil, interesant și mai ales „deschis cererilor” decât celălalt personaj. Ce mă intrigă e faptul că, după ce vor apărea cererile de violență domestică plăcută se poate să apară și doritorii care să îndeplinească cererile. La o adică, ar fi o experiență de neuitat ! (hug)

      Ștergere
    3. O chema Ana, ceea ce mă duce cu gândul la Ion (pe care nu l-am citit, deasemenea). Ciudat e că nimeni nu credea că e romantic ca acea Ană să ia bătaie...

      Ștergere
    4. :)) Interesant romanul acesta, ce să spun? Așteptăm reacțiile până atunci! :D Și, Anca, cum sî nu fi citit „Ion”?

      Ștergere
    5. Ei, am şi eu limitele mele, plus că nu îmi suportam diriga/profa de română din liceu aşa că am sărit peste. Şi atunci citeam altele, în special cărţi de specialitate, tratate de sociologie şi literatura fantasy. Merg excelent împreună :))

      Ștergere
  2. Ma intreb, o sa iasa si film dupa asta? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea cred. Și așa se mișcă cam greu! :) Și e aceeași poveste, la o adică.

      Ștergere
  3. Off, iar o sa fie net-ul plin de certuri si de fete care viseaza sa fie batute da nu au curaj sa ceara... Oricum, nu stiu ce sa zic de partea cu povestile de care oameni sa se indragosteasca, chiar la asta se gandea oare cand a scris umbritele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! :)) Bună asta. Eu cred că am să-i dau o șansă, de fapt vreau să am toată trilogia. Deși am citit primul volum. Și l-am citit rapid!

      Ștergere
    2. Am citit doar 20 de pagini din primul volum şi am lăsat-o baltă, nu e pentru mine. Ceea ce mi se pare absurd e că dacă cineva scria o carte despre masochism sau cu personaje masochiste fără înflorituri de poveste de ev mediu şi fără să prezinte totul ca pe o boală vindecabilă de virgine cuminţi nu avea atâta succes.

      Ștergere
    3. :))) Hahahaha. A cobit bine autoarea ceea ce a cobit. Oricum, nu cred că-i pasă prea mult de ce se spune despre carte, important e să se vândă și să-și ia bani! :D

      Ștergere
    4. Păi mi se pare normal să nu îi pese, plus că nu are mai mulţi critici decât fani. E interesant că a spus că nu îşi lasă copiii să o citească pentru că îi ie ruşine... mi se pare absurd, mi-aş lăsa copiii să citească orice aş scrie eu, dacă îmi e ruşine cu mine cum să îi învăţ să aibă încredere în ei?

      Ștergere