joi, 11 septembrie 2014

It's time for giveaway- and you're invited!Iată că deschid și eu primul meu concurs. Nu e cine știe ce, dar toate au un început. „Pun la bătaie” două romane polițiște de la Young Fiction Connection și „Silmarillion”, o carte ce continuă (sau precede, încă nu știu) triologia „Lord of the rings”de Tolkien.

Pentru a intra în concurs, trebuie să parcurgeți următorii pași, în mod corect:

 1. Urmărește blogul și lasă GFC-ul într-un comentariu, dacă nu ai făcut asta deja;
 2. Urmărește blogul prin E-mail;
 3. Distribuie materialul acestui concurs pe o rețea de socializare și lasă link-ul cu share-ul tău într-un comentariu;
 4. Copiază banner-ul concursului la tine pe blog pentru promovarea concursului (faci asta salvând poza în calculator, apoi mergi să editezi aspectul blogului tău, dai click pe „Add gadget”, cauți căsuta unde scrie „Imagine” și pui acolo banner-ul în care inserezi link-ul concursului), după care lași comentariu cu link-ul blogului unde ai postat banner-ul. (acest pas este opțional, dar vă mărește șansele de câștig)
 5. Răspunde la întrebarea: tu de ce citești?
Câștigătorul va fi ales prin random.org și va fi anunțat pe data de 15 octombrie, doar dacă s-au strâns minim 30 participanți.

Editare: Cum acest concurs nu prezintă un interes enorm de mare pentru masa de bloggeri, îl închid, anunțând câștigătorii dintre persoanele deja înscrise! Succes, and „may the odds be in your favor”!

Mult succes și vă aștept în număr cât mai mare!

Andrei
10 comentarii:

 1. GFC: Madeline McKaler
  Share: https://plus.google.com/112432247859832590931/posts/Teggg9YfUkS
  E-mail: broadhorizons@rocketmail.com
  Banner-ul: http://intheheartofthewords.blogspot.ro/

  Citesc pentru ca urasc realitatea din jurul meu, iar cartile sunt singurul mod prin care ma pot interioriza, imi pot crea un univers al meu unde stiu ca binele va invinge mereu, iar daca nu o va face, stiu sigur ca nu a muncit degeaba.
  Ar mai fi si o casa pe o insula pustie cu un frigider plin de dulciuri si fructe; un TV doar cu desene animate si o biblioteca uriasa, dar sa revenim la realitate.

  Frumos concurs! Succes si pupici ♥

  RăspundețiȘtergere
 2. email: d.andreeea@yahoo.com
  FB:Audrey Parker
  GFC:Audrey S.

  https://www.facebook.com/audrey.parker.9279/posts/1544743175757566
  http://t.co/txsxXhR6PW

  RăspundețiȘtergere
 3. GFC: Gabi Gabriella
  gabz11_98 @yahoo.com
  Share : https://www.facebook.com/gabriela.maj.549/posts/1489112448014961

  Citesc pentru a mă relaxa, uneori pentru a-mi pune limitele la încercare. Depinde de carte, dacă este una chick-lit sau YA o citesc și mă relaxez, să râd. Dacă e una de criminalistică, mister, suspans, o citesc ca mă pun la încercare: să văd dacă pot dezlega misterul mai repede sau să pun indiciile cap la cap. ^_^

  Simpatic, concursul! Mulțumesc că m-ai anunțat. Bannerul e pe blogul Cioburi de vise.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gfc: Andreea Ilie
  deea_princes95@yahoo.com
  Share: https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/786361938073832

  Citesc, pentru a mai evada din cotidian. Citesc pentru mine, pentru pura mea plăcere. Citesc, pentru că îmi place, îmi dă o senzaţie de bine. Citesc, pentru că ador să mă pierd în lumi total diferite de a mea. Citesc, pentru că îmi place să trăiesc clipa la maxim. Citesc, pentru că în cărţi îmi găsesc refugiul, liniştea, speranţa şi visele. Citesc, pentru că îmi place să-mi pun imaginaţia şi creativitatea în joc. Citesc, pentru că sunt o fire curioasă, care adoră misterul, suspansul şi intrigile. Citesc, pentru că în cărţi găsesc cele mai nebănuite "comori".

  Mulţumim de concurs şi baftă participanţilor! :D

  RăspundețiȘtergere
 5. GFC: Anna Hope Morgan
  E-mail: animary22@yahoo.com
  SHARE: https://www.facebook.com/Stylinson593/posts/711538855594751

  Foarte puţine persoane se mai obosesc în ziua de azi să se apuce de o carte. Ba nu au timp, ba nu au chef, ba preferă să facă cu totul altceva, ba consideră că cititul este o pierdere de timp. De când m-am apucat de citit, pe la vârsta de 6 ani,am citit cărţi care mi-au făcut copilăria frumoasă. Citind mi-am dat seama de anumite lucruri, de care nu aş fi aflat dacă nu aş fi citit. În prezent, mi-am creat micuţa mea lume în care evadez de fiecare dată când citesc. Personajele din cărţi, momentele din cărţi, totul se află acolo. De fiecare dată când vin de la şcoală, din locul ăla unde se presupune că profesori ar trebui să ne susţină, mă calmez intrând în mica mea lume. Părinţi şi profesorii îmi ruină visele des, spunându-mi că aceste cărţi nu-mi vor da niciodată de mâncare, iar când le spun alor mei că vreau o anumite carte, li se par nişte rahaturi. De fiecare dată când sunt sătulă de gura lor, şi de fiecare dată când am puţin timp liber, citesc. Citesc pentru a scăpa de gura rea a lumii, pentru a-mi îmbogăţii cunoştinţele, pentru a afla lucruri noi, pentru a-mi menţine visele şi speranţele. Ca Miles, vreau să cunosc Marele Necunoscut, iar de fiecare dată când o carte îmi face cu ochiul, e o nouă provocare pentru mine şi lumea mea mică. Cititul nu este nicidecum ceva rău, este ceva ce pe mine mă menţine pe linia de plutire.

  RăspundețiȘtergere
 6. GFC Literatura pe tocuri
  e-mail : literaturapetocuri@gmail.com
  Share: https://www.facebook.com/literaturapetocuri?ref=hl
  Banner :http://literaturapetocuri.ro/

  Cititul reprezinta hrana spirituala a sufletului nostru.

  Multumim pentru invitatia la concurs

  RăspundețiȘtergere
 7. GFC: Ema
  E-mail: insideovi2005@yahoo.com
  Share: https://twitter.com/EmaBercaru/status/518020467785887744
  Nu am blog, nu pot posta banner-ul... sper ca asta nu ma descalifica...

  Citesc pentru ca datorita cartilor am trait si traiesc sute de vieti. Citesc pentru ca cititul ma deconecteaza de la viata de zi cu zi si ma duce in alte lumi, pentru ca ma face sa simt ca lumea nu este asa cum o vad, ci exista speranta pentru ea ... Citesc pentru ca cititul imi dezvolta imaginatia si pentru ca trairile interioare sunt cele care formeaza cu adevarat parcursul vietii, sunt cele care ne definesc si cele cu care ramanem pana in ultima clipa.

  RăspundețiȘtergere
 8. GFC: Awaked
  email: welcome_to_my_planet_strangers (@)yahoo.com
  share: https://twitter.com/rockinginthesky/status/520962805315297281
  blog: lovingreading2012.blogspot.ro

  Cititul imi ofera o cale de evadare din lumea reala, pentru cateva ore. Iar lucrul acesta este minunat.

  RăspundețiȘtergere
 9. GFC: Lorena Neagu
  email: lore_lore321@yahoo.com
  share :https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1538497363058165&id=100006937488519&pnref=story

  Citesc pentru a ma linisti si pentru a putea "zbura" macar pentru o mica perioada de timp intr-o lume fantastica.

  RăspundețiȘtergere
 10. GFC: Ioana Laura Maria
  e-mail-ul este ioana.laura17@yahoo.com
  share-ul: https://www.facebook.com/sophia.empty/posts/1521597284763757

  De ce citesc? Sa raspund asa cum ar raspunde Christian Grey, ”Pentru ca pot”, cum ar zice Scarlett O Hara ”Pentru ca si maine e o zi” cand pot citi, pentru ca, asa cum Liesel o spune, ”Puterea cuvintelor”, pentru ca, cum Jane Austen o si spune, ”Un prieten bun este o carte terminata”. Citesc pentru ca aleg sa am mai multe vieti si nu una singura! :)
  Multumim pentru concurs!

  RăspundețiȘtergere