joi, 23 aprilie 2015

Corint de Ziua Internațională a Cărții


Salutare, ce faceți? Cum ați petrecut azi? Sunt sigur că v-ați răsfățat cu cărți, nu-i așa? Ei bine, eu am dat o fugă la Humanitas, am citit acolo puțin din „Eat, pray, love”, a lui Gilbert, și am fost premiat cu o diplomă care-mi conferă titulatura de „cititor de cursă lungă” și cu 20% la orice carte pe care o cumpăr. Așa că am profitat și mi-am luat „Milerpa”, a lui Schmitt. Abia aștept s-o citesc! Satisfacția nu a fost aceasta, în principal, ci faptul că, citind, am reușit să donez o carte peste Prut, prietenilor de acolo. Satisfacția aceasta e incomparabilă! Acum, hehe, dau o fugă pe Libris să văd ce să mai cumpăr, deoarece au o ofertă foarte drăguță astăzi: la fiecare comandă, primești un cadou. Nu-i așa că-i super? Haideți și voi.

Pe de altă parte, cei de la Corint au, în această perioadă, reduceri foarte frumoase la cărțile clasice. Și, să fim serios, cui nu îi plac acestea?




4 comentarii:

  1. Şi eu am primit diplomă de cititor de cursă lungă, sunt foarte mândră de ea :D Am citit din Prinţesa albă a Philippey Gregory şi, spre fericirea mea, am aflat că exact atunci tocmai ajunsese în librărie o nouă traducere a uneia dintre cărţile ei, Prinţesa statornică :D Nu e viaţa frumoasă?!
    Oricum, pentru la anul va trebui să fiu pregătită cu vreo 5000 de lei pentru ziua asta, la câte reduceri sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai! :) Eu am citit din „Eat, pray, love”, după cum am și spus, deși mă înscrisesem cu „Adulter”. A fost foarte drăguț, felicitări lor pentru asemenea inițiative. Bravo și ție și piticului.

      Ștergere
    2. Mulţumim! Poate la anul o să fie mai multe activităţi ca asta.

      Ștergere
    3. Să sperăm! Pentru nimic.

      Ștergere