marți, 22 septembrie 2015

Precomandă Grey de la Diverta, cu reducere (15%) și transport gratuit


Salutare,

Cu entuziasm te anunțăm de apariția unui nou bestseller marca Fifty Shades of Grey – Grey, povestea trăită de Anastasia și Christian din perspectiva personajului masculin!

Poți comanda cartea de aici: http://bit.ly/1NGTTd2

Cu peste 125 de milioane de copii vândute de la apariția primului volum, și o ecranizare, deși controversată, cu vânzări de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotărât să satisfacă una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor seriei – reluarea poveștii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai întunecat și mult mai serios, adaptat la personalitatea miliardarului, ”Grey” a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în prima săptămână de lansare a volumului în limba engleză, iar la sfârșitul lunii va fi disponibil și în limba română!

Vrei să fii primul care citește noua carte a seriei? Precomandă Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit! Volumul îți va fi livrat pe 30 septembrie!

Precomandă cartea aici: http://bit.ly/1NGTTd2

13 comentarii:

  1. Sincer, abia astept acest roman. Mersi ca m-ai anuntat, eu mi l-am cumparat si in engleza si mi-a placut foarte mult. abia astept si varianta in romana ca sa fac o comparatie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorba Siminei, ce aş vrea precomandă şi la alte cărţi, şi să se şi bată aşa librăriile în reduceri şi transport gratuit.... Eh, speranţa moare ultima. Poate la următoarea carte din seria Game of Thrones

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Dap, corect, și mie mi-ar plăcea să existe, dar puține cărți s-au ridicat la nivelul la care umbrele astea s-au comercializat.

      Ștergere
    2. Anca, noaptea trecută mama a visat că mi-au sosit acasă zeci de cărți, și că apoi am mers și mi-am comandat multe, multe, pentru că erau reduceri mari. Deci, să sperăm, totuși, la dreptatea viselor, atât cele din somn cât și cele făcute din speranță. Cine știe, se poate să se întâmple și asta :D

      Ștergere
    3. Off, eu chiar făceam asta azi-noapte, bine, nu chiar aşa multe. De fapt intrasem pe site-ul celor de la Printre cărţi şi am început să pun în coş (precizez, să pun în coş cu moderaţie, nu tot ce voiam). mai aveam de trecut peste două pagini ca să termin toate cărţile pe care le au în stoc şi când m-am uitat... comanda era de 1300 de lei. Am început să înjur gândidu-mă cât de dureros o să fie să reduc până la o sumă acceptabilă când, dintr-o dată, au dispărut toate...coşul s-a golit singur.... M-a apucat disperarea pentru că am stat toată noaptea pe siteul lor, la propriu. După ce mi-a mai trecut m-am gândit bine şi am ajuns la concluzia că Andrei e vinovat pentru că mi-a dat tag la linkul lor cu reduceri, aşa că am decis să îl fac şi pe el să sufere. Deci, uite Andrei, uite:
      www.printrecarti.ro/10_45-aparute-dupa-1990/30519-wilkie-collins-femeia-in-alb.html
      Şi trebuie să faci comandă de 100 de lei sau să plăteşti transportul dacă o vrei. Suferă!
      Acum mă gândeam să mă duc la ei în magazin, nu mă pot căra pe acolo cu 1 milion de cărţi în braţe deci o să mă opresc la o sumă decentă. Sper. Ultima dată am fost la cei de la Târgul cărţii şi prefer să ascund această amintire în subconştient ca să nu îmi dau seama ce le-am făcut finanţelor mele în ziua aia (dacă ar exista un genocid al portofelului... dar hai să nu vorbim).
      Partea bună e că visele devin realitate uneori, chit că după faci economi la sânge toată luna.

      Ștergere
    4. Minunat. Eu care aștept de la Andrei recenzie pentru cartea aceasta ! Această carte, superbă, ingalabilă ! Da, ok, dar m-ai făcut și pe mine să sufăr ! Plâng :(
      Eh, lasă, se descurcă cumva Andrei, tot face el recenzie. Așa-iii? Sau mă supăr ? Alegerea îți aparține, Andrei. (deja plâng)

      Ștergere
    5. Imi pare rau, Simina, doar pe Andrei voiam sa-l fac sa sufere.... data viitoare o sa am mai multa grija ce metoda aleg ca sa nu afectez persoane inocente.

      Ștergere
    6. :)) Wah, Anca, dar nu te zgârcești deloc, adică ai foarte multe dorințe literare, ce-i drept. :D Mersi de recomandări, meh, nu e vina mea, sau poate e, dar pe site găsești o groază de cărți foooooarte ieftine față de alte librării, plus că-s noi, la o adică.

      Ștergere
    7. Ei bine, nu aş zice că nu mă zgârcesc, aş zice că sunt inconştientă şi îmi fac praf finanţele una-două. Noroc că nu m-am făcut contabil (asta mă face să mă gândesc la o serie de cărţi, Shopaholic, pe care o recomand, este extrem de amuzantă şi mă regăsesc perfect în ea).
      Aşa e, au multe reduceri extraordinare, nu am eu un buget suficient de larg pentru toate.

      Ștergere