miercuri, 29 octombrie 2014

Activități cu Editura Litera

Bună seara!


Litera vă invită la evenimentul „Cărțile romantice. Mister și magie!”

Litera aniversează 25 de ani de existență! În  1989 lua  ființă,  la  Chișinău  și  București,  Editura  Litera.  Se  împlinesc,  așadar,  anulacesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușitemajore,  Litera a editat  peste 4 000 de titluri,  într-un tiraj total  de aproape 46 de milioane deexemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impunăprin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastrăprintre cărți, idei și cuvintee.


În seara de Halloween, pe 31 octombrie 2014, începând cu ora 18:30,  Editura Litera văinvită în cadrul târgului de carte Kilipirim (Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Călărași)  la uneveniment special: Cărțile romantice. Mister și magie! Vă  aşteptăm  la  o  întâlnire  cu  cele  mai  captivante  titluri  din  îndrăgitele  colecţii:  CărţiRomantice și  Iubiri  de poveste; un eveniment în care  se  va discuta despre  poveşti  de  dragosteîncărcate de mister, al căror suspans se adâncește cu fiecare capitol, societăți secrete, personaje cuputeri miraculoase, ritualuuri secrete, cristale vrăjite, fantome enigmatice, despre autoare îndrăgitepeste tot în lume, dar şi despre motivele care fac aceste cărţi atât de iubite de numeroşi cititori.Fiecare persoană care va participa la eveniment va primi cartea În căutarea dragostei deTeresa Medeiros, alături de un fard de pleoape Ruby Rose Cosmetics. În plus, cele mai norocoaseparticipante vor avea şansa să câştige și premii surpriză.


Colecția Lira  –  Cărți Romantice cuprinde romane de dragoste istorice sau contemporane,aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, oglindind un tărâm de dragoste, desecrete și mistere, o lume plină de emoții și suspans, creionată de cele mai iubite autoare de ficțiuneromantică ale momentului, între care: Nora Roberts,  Amanda Quick, Mary Jo Putney sau SandraBrown. 
Colecţia  Alma –  Iubiri de poveste poartă cititorii într-o lume magică, plină de pasiune, deiubiri pătimașe și interzise, care sfidează timpul sau de conspirații primejdioase, societăți secrete șidrame de mare intensitate emoțională. O selecţie de titluri distinse cu numeroase premii, scrise deautoare  celebre  în  literatura  romantică  istorică,   între  care:  Julie  Garwood,  Johanna  Lindsey,Elizabeth Hoyt, Christina Dodd sau Sarah Maclean.


Editura Litera vă așteaptă cu drag și cu brațele deschise! Dacă aveți drum înspre, nu ezitați să treceți, sunteți așteptat cu surprize plăcute și cărți... gratuite!


PS: Pentru a fi la curent cu toate noutățile Editurii Litera vă recomand să vă abonați la Newsletter-ul acestora, din pagina de AICI.

Mult succes!

2 comentarii:

  1. frumos :) felicitari pentru colaborarea cu Litera! Sper sa-ti tina cat mai mult, eu iti urmaresc blogul si faci o treaba super.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îți mulțumesc, și eu sper același lucru. Seară plăcută și weekend liniștit să ai, te mai aștept!

    RăspundețiȘtergere