marți, 28 octombrie 2014

Fericire la... cutie!


Salutare,

Hah, azi mi-au ajuns două colecte: din partea Editurii Univers, cărora le mulțumesc frumos, și din partea Editurii Herg Benet, cărora, de asemenea, vreau să le mulțumesc pentru bunătatea de care au dat dovadă. Mama a fost surprinsă, iarăși, de „ce tot fac eu pe aici de primesc cărți și trebuie s-o trimit tot timpul pe la poștă!”



Nu-i așa că sunt superbe? Ei, bine, cam acestea ar fi primele „venituri” ale mele din urma acestor colaborări frumoase. Cărțile de sus, „Atracția” și celelalte două sunt din partea celor de la Cărți Anticariat ale căror oferte sunt DE NEREFUZAT! Înainte de a cumpăra o carte, asigurați-vă că o căutați și pe acest site, deoarece ați putea-o cumpăra cu un preț mult mai mic. Și, de asemenea, cărțile nu sunt vechi, ci sunt într-o stare perfectă... și super! Ei au fost cei cu care am început o a doua colaborare.

În dreapta jos, bineînțeles, neprețuitele cărți ale Editurii Univers, o editură ce trebuie luată în seamă dacă doriți literatură de calitate și plină de viață, emoție, mister și... nebănuit. Cei de la această editură sunt primii care mi-au acceptat această colaborare frumoasă, drept care voi rămâne mereu fidel lor și ofertelor lor. 

Iar, în sfârșit, în stânga sunt cei de la noua și surprinzătoarea Editură Herg Benet, editură pe care mama o confunda cu o editură germană. Da, da, mamele! Le mulțumesc frumos pentru cele cinci cărți trimise pe care le voi citi cu cel mai mare drag. 

Curând, mai aștept un colet de la Editura Litera, o editură de suflet deoarece a reușit traducerea cărților dragei și minunatei de Alice Munro, câștigătoarea Nobelului în anul 2013. O scriitoare demnă de respectat și de citit, care mereu va rămâne printre preferatele mele. Sper să îl primesc curând, deoarece sunt foarte nerăbdător!

Vă mulțumesc și vouă, cititori dragi, că sunteți alături de mine, de postările mele și de concursurile mele, vreau să vă anunț că numai voi ați făcut posibile aceste colaborări frumoase și vă promit că, într-un viitor cât mai apropiat, după ce ne vom dezvolta mai mult, voi împărți cărțile mele cu dumneavoastră prin intermediul a cât mai multor concursuri și nu numaie; de asemenea, având posibilitatea de a-mi spune ce cărți, de ce nu, doriți drept premiu. Evident, timpul e un sfetnic bun, de aceea avem nevoie de câți mai mulți membri care să răspândească această valoarea culturală superioară- cititul, în toate colțișoarele internetului plin de lucruri nesemnificative.

Deoarece mâine am test la o materie suuuuper frumoasă, biologia, eu mă retrag și sper să perindați și peste paginile mele, voi, cei cu mai mult timp, descoperind frumusețea cititului!

Numai bine,
Andrei

10 comentarii:

  1. ce carti frumoaseee :o3 cum e „Atractia de Sylvia day”? :D ti-am citit recenzia si mi-ar placea sa o citesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut pe acolo, un Boris Vian?! Doamne... E minunat!!
    Să te bucuri de lectură! Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, mulțumesc, „Atracția” a Sylviei Day este superbă, recenzia e pe blog, o poți găsi. Se merită. Mălina M, da, haha, astăzi mi-a mai ajuns un colet și o carte din partea unei scriitoare. Da, Boris Vian, știu, e minunat, am citit „Smulgătorul de inimi”, motiv pentru care l-am înscris în lista autorilor mei preferați!
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru colaborarile obtinute, se vede ca te tii de treaba si ca faci o treaba buna de asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc foarte mult, încerc și eu. O zi faină!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt, oficial, cea mai geloasă femeie din lume!
    Vreau şi eu :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, uneori, să fii gelos. Dacă e o gelozie dintr-aia, știi tu, ambiționantă.

      Ștergere