vineri, 3 iulie 2015

Câștigătorii concursului de fidelitate


Salutare, dragi cititori,

A venit momentul să anunț câștigătorii concursului de AICI. N-a fost prea greu, se pare că unii cititori devotați român devotați. Așadar, câștigătoarea locului I este Anca Ciochina. Felicitări, Anca, te rog să-mi trimiți mail la andrei.cioata17@yahoo.com cu datele la care pot trimite premiul pe care-l alegi - dintre cele două cărți; te rog să postezi aici, pe blog, ce alegi.

M-a bucurat, de asemenea, și prezența a două persoane: Abracadabra Moonlight și Simina April. Vă mulțumesc foarte mult că ați însuflețit blogul. Totuși, cum trebuie să existe un câștigător, acesta este, după numărul de comentarii, Abracadabra Moonlight. Totuși, Simina, te rog să-mi trimiți și datele tale pentru a-ți trimite o micuță atenție în semn de mulțumire. Și tu, Moonlight, asemenea.

Vă mulțumesc mult; fără voi, și alți cititori, blogul n-ar mai fi la fel. Toată stima, mă înclin! Lecturi plăcute și o seară liniștită!

24 de comentarii:

  1. Ei bine, nu știu cum se face, dar se pare că nu știam de concursul ăsta, hmm, ciudat. :))
    Felicitări multe pentru Anca, Yuki și Simina! Să citiți cu drag cartea câștigată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Sper, dacă Andrei mai face concursuri de fidelitate, să participi şi tu :D mă angajez să te anunţ :)

      Ștergere
    2. Ce drăguț din partea ta, apreciez. Mulțumesc! Adevărul e că sunt oricum abonată și prin email, dar îmi mai scapă unele chestii și asa. :))

      Ștergere
    3. Uite cine şi la ce oră e trează :))) E interesant că ai intrat aici să comentezi şi nu la tine pe blog
      Şi mie îmi scapă destul de multe, plus că uneori nici nu mă mai uit în mailuri pt că de obicei văd articolele înainte pe facebook sau direct pe blog.

      Ștergere
    4. Am de răspuns la comentarii și la mine pe blog? Okay, am uitat. :))
      Tocmai terminasem o carte și am zis că mai dau o raită pe facebook până mă culc și am ajuns aici. :))

      Ștergere
    5. Deci nu sunt singura care ajunge aici fără să ştie cum :))

      Ștergere
  2. Ha, ha, ha, drăguţ, că tot am primit Prinţesa statornică de ziua mea. Mulţumesc mult, Andrei, nu pentru premiu, pentru că te-ai apucat de scris pe blog. Eu devin puţin mai fericită de fiecare dată când mai citesc ceva ce ai postat. Şi am de gând să mai comentez pe aici, mult timp de acum încolo, cu sau fără concursuri.
    Dintre cele două cărţi îl voi alege pe Four :D. Nu de alta, dar e aşa drăguţ, cum să nu îl vreau. Plus că am promis că o să dorm cu el. De fapt chiar am pariat cu sora mea, ea credea că nu pot să fac asta. Ei bine, uite că o să pot :D (sub formă de carte, dar eu nu am zis ce formă va avea).
    Oricum, felicitări tuturor, în fond adevăratul premiu, ce câştigi comunicând cu alţii, e accesibil oricui, iar un comentariu e doar începutul însuşirii lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ancaaaa.
      Plăcerea mea, eu îți mulțumesc că te perinzi pe aici și însuflețești postările, blogul, îmi dai sfaturi de lectură și îmi vorbești despre omizi, chiar mă bucur tare mult!
      Așadar, lui Yuki îi revine „Roboții din familia mea”. Ohoohoh, să dormi cu Four, hah, atunci și eu vreau să dorm o noapte cu Geanine (parcă așa o chema pe tipa rea, al cărui rol l-a jucat Kate Winslet).
      Îți mulțumesc încă o dată și sper să pun la poștă cât mai curând cartea, ca să nu râvnești prea mult după o noapte cu Tobias *cough*, adică Four.

      Ștergere
    2. Jannine o cheamă şi da, de ce nu, poţi să dormi o noapte cu ea :) dar trebuie să te grăbeşti, după primele două volume nu prea o să mai vrei să mai faci asta. Şi ca să ştii, e mult mai frumoasă în film decât în carte. Mult.
      Nu trebuie să te grăbeşti cu trimisul, mi-am dat seama că are doar 17 ani şi sunt pasibilă de închisoare pentru corupere de minori, deci trebuie să am grijă :)) Poate mai creşte totuşi până ajunge la mine.

      Ștergere
    3. Bine, eu vreau să dorm cu ea doar pentru că e jucată de Kate. :)) Și, de altfel, Kate e pe copertă la „Cititorul”, deeeeeeci.... (wasntme) Ahahahahahaha, pasibilă la închisoare, cică, pentru corupere de minori. :)) Mor de râs! Măi, Anca, măi, ai grijă ce faci cu Four după ce o primești.

      Ștergere
    4. Pff, ştiu exact ce o să fac cu ea. O citesc, binenţeles :D

      Ștergere
    5. Nici nu m-aș fi gândit, Doamne ferește, c-ai fi făcut altceva.... cu cartea!

      Ștergere
  3. Un blogger devotat merită cititori devotați ! :)
    Felicitări celor două câștigătoare, de fapt ele au felicitările, nu? :))
    Cu sau fără concursuri, blogul tău rămâne la fel de interesant, și o să mă mai vezi multă vreme pe aici. :)
    Awee, ce drăguț ^_^ mulțumesc și eu pentru ”atenție” și aici pot să bag, de fapt, și atenția acordată comentariilor mele (care sunt uneori, știu, probabil enervante) atât cât și celeilalte (muahaha)
    Că tot veni vorba de date, sper că nu-i nicio problemă dacă ți le voi trimite pe facebook. Nu mă ințeleg prea bine cu mailurile și chestiile astea... :)) Plus că mi se pare mai anevoios, ba ajunge in spam, ba nu ajunge...
    Și sper să participi și la concursul meu, urmează unul... (față de blogger zgârcit)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Simina! Și tu le ai, bineînețeles, ele au fost mai hărnicuțe și, deh, acum culeg laurii. :)) Mă bucur tare mult să aud asta, mă bucur că știu că fac ceva cu atâta plăcere și, la rându-mi, „munca” mea este apreciată. Fiindcă atât timp cât faci ceva cu drag, de ce să nu împarți cu ceilalți?!
      :)) Nu-s enervante comentariile tale, dimpotrivă, îmi place să-ți citesc părerile și, de altfel, aflu și eu despre cărți noi. „Femeia în alb”, la o adică, e pe lista mea de ceva vreme. Și de la tine am aflat de ea. (big-grin)
      Nicio problemă, trimite-mi unde îți este ție mai ușor. Și, haha, abia aștept concursul ăla... zgârcit!
      Mult succes și o seară liniștită!

      Ștergere
    2. Ok, dacă o ciudată foarte ciudată și nebună cu numele Simina Twain iți trimite cerere acceptă. De fapt, ai acceptat deja dar te-am avertizat că am niște obiceiuri ciudate și enervante. Cum ar fi să-mi schimb numele de facebook cu un nume de scriitor. Mereu. :)) Ca și acum. Ce idee genială, nu? (nu...)
      Dar asta nu contează. :) Știi, tu mai ai incă prima postare de pe blog... :)) eu, când voi implini un an cu blogul, nu voi avea prima postare, știi de ce? Era atât de idioată incât am șters-o.
      „Bună, blogul revine. In curând e și Halloween-ul ! ” și poză cu mâță. acum ințelegi ce vreau să spun
      Când ți-ai făcut blogul erai mai copt la minte. :))

      Ștergere
    3. :)) Am acceptat, dap, mi-ai și trimis detaliile de contact. Plăcerile tale rămân, hehe, plăcerile tale.
      Haha, ei, lasă, dar trebuie să sărbătorești cumva acel 1 an de bloggerit, nu?
      Succes!

      Ștergere
    4. Desigur, desigur. :)) Scuze pentru faza ciudată de la început. *_*
      Eu când mă uitam la inceput pe blogul tău credeam că aici sunt doi de Andrei. Deci doi tipi cu același nume care postează pe blog :))

      Ștergere
    5. Nu e nimic ciudat! :)) Pentru că „a fi normal” e ceva relativ. :D
      E unul singur, haha. Un Anndrei ajunge, deși aș mai fi vrut să am vreo 20 de clone și să le pun să citească, să citească toooate cărțile pe care vreau să le citesc. Pff!

      Ștergere
    6. Dar eu chiar credea că-s doi ! Poza de profil care-o ai acum la facebook și cea de aici sunt atât de diferite ! :)))))) Mă gândeam că sunteți frați, cu același nume. Și că de aceea ai un blog așa de bun :))

      Ștergere
    7. Eu, doar eu! :)) Unul este îndeajuns.

      Ștergere
  4. Mulţumesc mult de tot!
    Ai un blog genial şi continuă să scrii şi să citeşti mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi o prostie să renunț la ceva care mă face fericit, nu-i așa? Și eu îți mulțumesc.
      Mult succes și, asemenea, felicitări pentru blogul tău, îți ador recenziile. Chiar dacă nu comentez eu prea dus, îs un cititor silențios al blogului tu și mereu îmi fac timp pentru articolele tale.
      Seară frumoasă!

      Ștergere
    2. Tu toate blogurile le urmărești silențios? Asta e a treia oară cand (te vad eu ca) folosești aceasta expresie pentru 3 bloguri diferite (inclusiv al meu)...

      Ștergere
    3. Nu, nu toate. Comentez pe blogurile pe care observ o activitate mai mare și a căror cărți se încadrează în targetul meu, și a căror persoane mă vizitează.
      Dacă folosesc această expresie, nu văd care este problema.
      Haide să nu mai dăm „bună ziua” la oameni pentru că, ei bine, folosim expresia asta de inșpe mii de ori pe zi.
      Nu-ți înțeleg doleanța. Și nici ironia nereușită.

      Ștergere