duminică, 10 martie 2019

În curând: Podul de lut, Markus Zusak (Editura RAO)

Autorul bestsellerului Hoțul de cărți (recenzia AICI) revine cu o poveste impresionantă despre cinci frați adolescenți care se cresc unul pe celălalt după propriile reguli, după ce și-au pierdut mama, iar tatăl i-a părăsit, într-o casă cuprinsă de haos din suburbiile orașului Sydney, printre animale de companie neobișnuite și năbădăioase. Pe măsură ce se ceartă și se împacă, iubesc, se maturizează și învață să trăiască în lumea adulților, frații Dunbar descoperă secretul tulburător al dispariției tatălui lor. Iar când acesta își face apariția și le cere ajutorul pentru a construi un pod peste un râu, ca o mână întinsă, Clay, unul dintre frați, acceptă, hotărând de fapt să construiască o punte între copii și tatăl lor, între trecut și viitor - o punte peste greșeli știute și neștiute, pentru iertare și pentru împăcare. Romanul va apărea în aprilie la Editura RAO. Cartea va beneficia de o campanie amplă în presă, pe bloguri și în rețelele de socializare.

Vă pot spune doar că am citit Hoțul de cărți și, pentru mine, este o carte pe care aș recomanda-o oricui, pentru că este o carte superbă și de o sensibilitate și profunzime uimitoare. Voi ați citit-o? Spor și lecturi frumoase să aveți!

2 comentarii:

  1. Si eu am citit "Hotul de carti". Tocmai de aceea "Podul de lut" suna foarte promitator. Sper sa am ocazia sa o citesc cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc tare mult de vizită. :)
      Și eu abia aștept s-o citesc!

      Ștergere