duminică, 28 martie 2021

Ce mi-am mai cumpărat de prin dm


Salutare, dragi cititori,

Deși știu că acest blog este dedicat, în principal, recenziilor de cărți, aș vrea să fac o postare (cum am mai făcut cândva, în trecut) în care să vă arăt ce mi-am mai cumpărat de prin drogheria dm. După cum bine știți, mereu merg în acest magazin - găsesc, pur și simplu, orice, la prețuri extrem de avantajoase, dacă e să mă raportez la calitatea produselor. Și, de altfel, după cum statisticile îmi arată, acest tip de postare chiar prinde. Deci, fără s-o mai lungesc, iată ce mi-am mai cumpărat (recent, cel puțin).


Ador acest sirop de orez. Merge extrem de bine drept toping pentru „ovăzul cel de toate zilele”. Îmi place mult și acest ovăz din gama bio, fulgii sunt moi și perfecți ca dimensiune. Cred că-mi iau în jur de 3 punguțe dintr-acestea de 500 de grame, lunar. Iar siropul de orez merge servit cu orice, chiar și cu unt. 


Săpunurile acestea lichide le folosesc de ani buni. Pentru că au un preț extrem de bun, fac destulă spumă și, de altfel, miros incredibil de bine. Am încercat să folosesc și alt brand, dar n-am fost mulțumit. Îmi ajung acestea încât deja am un stoc destul de mărișor!


De aproape un an folost doar geluri de duș fără coloranți, parfumanți și alte chestii de acest gen. Eu numesc acest tip de produse, „produse cu etichetă curată”. Din cauza unei probleme, evit produsele care au și alte adaosuri sintetice. Vreau să vă spun că nu voi da niciodată alte geluri de duș pe cele din colecția BaleaMED. Sunt, efectiv, ceea ce trebuie. Dar trebuie să recunosc că și celelalte geluri de duș, cum ar fi cele din dreapta jos, miros incredibil de bine!


Folosesc aceste deodorante de când le-am descoperit. Nu conțin săruri de aluminiu, nu irită și nici nu lasă urme pe haine. Sunt pe bază de uleiuri esențiale, deci nu au parfumuri sintetice. De asemenea, și aceste geluri de ras sunt exact ce trebuie. Nu îmi usucă tenul și lubrifiază foarte bine, oferind aparatului de ras o alunecare ușoară. Chiar îmi plac!


De obicei îmi iau micronutrienții, mineralele și vitaminele din alimentație - de aceea încerc, pe cât pot, să am o alimentație variată și diversificată. Dar, cum nu prea mănânc pește sau produse derivate, suplinesc dieta cu pastile cu omega-3, grăsimi sănătoase și esențiale unei bune funcționări a organismului. Chiar le recomand, au un preț super-bun! Iar vitaminele îmi place să le iau atunci când mi-e poftă de ceva dulce (nu au mult zahăr adăugat, dar aroma pastilelor efervescente chiar e pe gustul meu).


Aici sunt câteva măști de față pentru mama, iar jos sunt 2 creme pentru ten sensibil cu care mă înțeleg extrem de bine, un aftershave fără coloranți, parfumanți, pe care, de asemenea, îl folosesc de luni bune. Și o mască de la Gerovital, pe care o aplic o dată la 2 săptămâni!

Cam asta este! :) Sper că v-a plăcut și, de ce nu, poate v-am inspirat. Să aveți parte de un sfârșit de săptămână liniștit, precum și de o săptămână cu spor! Andrei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu