miercuri, 19 noiembrie 2014

Frumoase cărți de la Cărți Anticariat


Salutare,

După lungi lupte cu teza de la matematică și cu limitele de funcții, de șiruri, am ajuns acasă și, surpriză frumoasă, am primit coletul celor de la Cărți Anticariat. Aștepam un pachet, dar nu știam sigur ce aveau să-mi trimită. Bine, eu le-am pus o listă la dispoziției, dar ei s-au întrecut pe ei înșiși.




Cărțile sunt:
  • „Înainte să adorm”;
  • „Sub aceeași stea”;
  • „Viața nemuritoare a Henriettei Lacks”;
  • „Kyra”;
  • „Fugarul”;
  • „Granitul rece”.

Nu-i așa că-s pur și simplu superbe? Îmi doresc de atât de mult timp să citesc „Înainte să adorm” și „Sub aceeași stea” și iată că acum pot. Mulțumesc celor de la Cărți Anticariat încă o dată și îi îmbrățișez pe toți. Dacă doriți să fiți la curent cu toate ofertele și reducerile (de nerefuzat) ale celor de la Cărți Anticariat, vă recomand să urmăriți pagina lor de facebook și să vă abonați la Newsletter-ul site-ului.

Mulțumesc încă o dată!
Seară plăcută să aveți!

9 comentarii:

  1. Am citit si eu "Sub aceeasi stea". Mi-a placut foarte mult! <3
    Sunt curioasa in legatura cu "Inainte sa adorm" si "Kyra. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, mă țin de mutl să citesc „Înainte să adorm”. Am citit mult prea multe lucruri bune despre carte. Cât despre „Kyra”, nu prea am auzit multe, însă din ce-am citit pe spatele cărții, pare o carte foarte bună. Imediat ce le citesc, le fac recenziile, iar dacă treaba merge bine... De ce nu și un concurs? Mulțumesc, Andreea, pentru comentarii și pentru că treci pe aici! Seară faină!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit "Sub aceeasi stea" si mi-a placut, acum imi doresc sa imi cumpar "Inainte sa adorm". Spor la citit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Mălina. N-am citit niciuna din cele două, însă pe amândouă mi le doresc de fooooarte mult timp. Le citesc imediat ce termin cu seria cărților primite recent, de la Litera și Bookia, după care revin cu un feed-back. Oricum, sunt sigur că merit. Mulțumesc pentru comentarii, spor la treaba!

      Ștergere
  4. Eu as vrea sa citesc Inainte sa adorm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superbă. N-am citit-o, dar sunt sigur că nu mă va dezamăgi!

      Ștergere
  5. Tezele la matematica sunt groaznice, ma bucur ca am scapat de mate...

    Eu am citit doar putin din sub aceeasi stea in varianta de film, asta pentru ca era ceea ce gasisem pe wattpad, nu am reusit sa imi cumpar cartea :(, iar din ce ai mai primit tu acolo, eu am pe lista mea inainte sa adorm :D

    Spor la citit! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. G-r-o-a-z-n-i-c-e! Am scăpat de teza la matematică, mai am încă patru de dat. Poate voi organiza un concurs în care premiile să fie „Sub aceeași stea” sau/și „Înainte să adorm”. Cine știe?! Până atunci, să te bucuri de cartea câștigată la concursul sponsorizat de cei de la Cărți Romantice.
      Spor la citit, asemenea!

      Ștergere