marți, 7 iulie 2015

Surprize editoriale de la Editura Trei- În curând



In mult asteptata continuare a bestsellerului „Niciodata impreuna?”, Camryn si Andrew isi urmeaza pasiunea pentru muzica si traiesc la maximum fiecare clipa, asa cum au jurat sa o faca. Insa cand un eveniment nefericit le intuneca viata, relatia lor e pusa la grea incercare. 


„In timp ce Camryn se lupta cu depresia, Andrew ia o hotarare curajoasa: sa porneasca impreuna intr-o calatorie de-a lungul Statelor Unite.  Un bun prilej pentru ei sa redescopere pasiunea, spiritul de aventura si o serie de provocari pe care nu le-ar fi banuit niciodata. Cu cinci luni in urma, Camryn si Andrew, amandoi luptandu-se cu probleme in viata personala, se intalnesc intr-un autobuz Greyhound. Intre ei se infiripa o poveste de dragoste, demonstrand ca, atunci cand doi oameni sunt meniti sa fie impreuna, destinul va gasi o cale ca lucrul acesta sa se intample.”




În curând la Editura Trei: „Pe strada Jamaica” de Samantha Young

„O simplă lecție de seducție între doi prieteni se poate transforma în mult mai mult... În ciuda firii sale sociabile, Olivia nu se simte deloc în siguranță în preajma bărbaților. Dar odată cu mutarea la Edinburgh, începe o nouă viață. Nate Sawyer e un jucător fermecător, care nu-și ia niciodată vreun angajament față de nimeni. Așa că atunci când Olivia apelează la el, Nate se oferă să o inițieze în arta seducției, iar legătură lor se transformă curând într-o poveste de dragoste pasională. Însă Nate nu pare dispus să-și trădeze convingerile și riscă astfel să piardă pentru totdeauna iubirea vieții sale...”


9 comentarii:

  1. Abia asteptam continuarea romanului "Niciodata impreuna?". Cu toate ca nu a fost una dintre cartile mele preferate mi s-a parut destul de bunicica pe alocuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am citit nimic din serie, dar aș fi vrut. Îmi plac cele din Eroscop. :D (wasntme) Mult succes și mulțumesc de comentariu.

      Ștergere
  2. Hmm, eu altele le aştept de la Trei, dar recunosc, sunt destul de rapizi cu continuările şi nu exist numai eu pe lumea asta deci e ok :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Trei aștept cărți de Lockhart și S.J. Watson - deși nu știu dacă a mai scos -, de Gillian Flynn (am înțeles că vor să reediteze „Obiecte ascuțite”, apărută undeva pe la Arthur) și Liane Moriarty. :D și Pascal Bruckner.

      Ștergere
    2. Dap,aşa ceva, măcar parţial :D Oricum, voiam doar să îţi spun că am terminat Fiica pierdută a fericirii, înaintea ta :D

      Ștergere
    3. :)) Felicitări. Nu am auzit de cartea aceea.

      Ștergere
    4. Hmm, e chinezoaica mea şi ai auzit de ea pt că am scris pe blogul tău când mi-am luat-o, la una din postările "Nou în bibliotecă".

      Ștergere
  3. Sa stii ca am fost destul de uimita de cat de repede au scos Grisha spre exemplu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, serios, au fost destul de rapizi. Oricum, au multe noutăți și scot cărți pe bandă rulantă. O editură foarte bună care, dacă o s-o țină așa, sigur o să ajungă drept una dintre cele mai bune.

      Ștergere