vineri, 20 iunie 2014

Esti frumoasa...


Ești frumoasă- știi de ce?
Pentru că de azi te văd altfel. 

Frumusețea ta este peste ceea ce poate spera un muritor să întâlnească. Ești femeia lânga care sunt mândru să fiu văzut pe stradă. Ochii tăi sunt porțile raiului meu, conturul fin al gurii tale este arcul de triumf așezat la intrarea celui mai frumos oraș din lume, citadela în care vreau să-mi petrec cele mai frumoase vacanțe. De fiecare dată când te aud, vibrațiile cristaline ale vocii tale rămân în mintea mea până când te aud din nou.
Ești frumoasă pentru că știi să-ți accepți imperfecțiunile și pentru că-ți dai seama că ridurile nu te îmbătrânesc, ci îți definesc trăsăturile. 
Ești frumoasă pentru că știi să râzi cu toată inima atunci când viața îți dă motive.
Ești frumoasă pentru că știi să ierți, să alinți, să iubești și să te oprești.
Ești frumoasă pentru că ai știut să oferi zâmbete acolo unde ai fost admonestată.
Câteva kilograme în plus nu te fac să fii mai puţin frumoasă şi nu-ţi fură din graţie, din gingăşie şi din eleganţă. - See more at: http://www.irinab.com/2014/03/esti-frumoasa-femeie-draga.html#sthash.G05e5yXp.dpuf
Câteva kilograme în plus nu te fac să fii mai puţin frumoasă şi nu-ţi fură din graţie, din gingăşie şi din eleganţă. - See more at: http://www.irinab.com/2014/03/esti-frumoasa-femeie-draga.html#sthash.G05e5yXp.dpuf
Ești frumoasă pentru că oricât de mult ți-a fost zguduită încrederea în tine, într-un colț de suflet ai păstrat 
mereu o rezervă.
 
Ești frumoasă pentru că atunci când ai plâns și ultimile lacrimi pe care le aveai, ai fluturat batista în aer și apoi le-ai șters puternic, văzându-ți de drum.
Ești frumoasă pentru că că razele Soarelui ce-ți cad pe pielea catifelată, purtate de vânt,  mor zâmbind.
Ești frumoasă pentru că nu cauți perfecțiunea, ci întregirea.

Ești frumoasă... Există un acord între tine și tine!

10 comentarii:

 1. No, că tare frumos le spui! Mai trec pe aici.
  Toate bune!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oh, mulțumesc frumos, mă bucur că ai trecut pe aici și, mai ales, mă bucur că îți place. Toate bune!
  PS: Frumos blog, m-am înscris! Aș fi foarte fericit dacă te-ai înscrie și tu pe al meu.
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. O, ce frumos. Mi-ar placea ca o persoana draga sa imi spuna asa ceva in realitate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vei avea ocazia, viața e plină de imprevizibil și frumos. „Never say never”.

   Ștergere
 4. Ce frumos! Toate fete ar trebui să citească asta, măcar o dată, pentru că sunt tare multe care nu se simt bine în pielea lor şi se descurajează pe sine. (Acum este momentul să spun că sunt mândră de faptul că eu una nu mă număr printre acele fete. Şi că mă iubesc pe mine însămi exact aşa cum sunt, că altfel, nu aş fi eu însămi.)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. *Sper să nu te superi că o să distribui asta pe pagina blogului meu*

   Ștergere
 5. Bună, draga mea Ana. Mulțumesc frumooos că ai trecut pe aici, îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, chiar mi-ai făcut seara mai plăcută. Ce să-i faci, e foarte urât că multe persoane se descurajează într-o societate care promovează numai prostii, lăsând cultura deoparte și punând accent pe ceea ce NU contează. Nu e nicio problemă că ai distribuit pe pagina blogului tău, de fapt, chiar mă bucur. Te-am pupaaat, ești o prezență frumoasă pe aici!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mă bucur că nu deranjez atât de tare pe cât credeam :)) (uneori pot deveni destul de insuportabilă). Oricum, eu o să mai stau pe-aici ceva vreme şi o să îţi comentez la toate postările. Nu mă pot abţine. Chiar îmi place ceea ce ai făcut cu blogul. Îmi face plăcere să intru aici şi să mai citesc câte ceva. Succes în continuare cu blogul şi ţine-o tot aşa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Bine te-am găsit, atunci, asta înseamnă că știm unde vor merge cărțile de la „Comentează și câștigă” de luna asta. Bine, dar asta nu prea contează, atunci când comentariile tale mă poartă către optimism și un mod pozitiv. Seară faină!

   Ștergere
 7. Ce frumooos! Prietenii tăi și iubita - dacă nu ai, viitoarea - cred că sunt extrem de recunoscători că te au ca prieten..cel puțin eu mi-am făcut o părere foarte bună despre tine, numai din cuvintele pe care le scrii. Abia aștept să mai postezi. :D

  RăspundețiȘtergere