duminică, 18 ianuarie 2015

Mulțumiri


Bună seara și salutări tuturor,


Am simțit nevoia să fac un post special prin care să vă mulțumesc pentru prezența voastră pe acest blog. Nu știu dacă l-ați urmărit de la început, este destul de evident că nu, fiindcă era jalnic. Nu știu dacă nici acum nu e, dar, eh, eu zic că am evoluat. Îmi amintesc că, inițial, acest blog era destinat doar cuvintelor ce-mi treceau prin cap, atunci când mă lovea inspirația. Dacă veți observa la istoric, „unde s-a pus praful”, făceam în jur de 2-3 postări pe lună. Haha!

Asta până când mi-a zis o prietenă că, ei bine, aș putea recenzui cărți, pentru că știa că mă pasionează cititul și ar putea ieși o treabă frumușică din toată amețeala asta. Și am început, astfel, să fac recenzii cărților pe care le citesc. Îi mulțumeeeesc mult pentru sfaturile neprețuite și pentru tot ajutorul acordat, se știe ea cine este.

Așadaaar, vă mulțumesc mult pentru toate comentariile voastre, pentru prezența voastră pe-aici, pentru că însuflețiți blogul și îmi sunteți alături, cu păreri, feed-back-uri, corectări, critici constructive. Cu ce știți voi mai bine! Veți fi mereu aici primiți cu brațele deschise și cu un ceiuț cald, în zilele friguroase. 

Vă doresc un început de săptămână minunat și să trageți tare acum, că mai sunt câteva săptămâni și gata semestrul. Yuhuuu!

Seară plăcută,
Anndrei

16 comentarii:

  1. Hei!
    Ma bucur foarte mult ca am fost aici printre primii si ti-am urmarit activitatea de-a lungul timpului.Ai evoluat foarte mult si asta chiar ma bucura.Imi pare rau ca nu am timp mereu sa-ti scriu, dar sa stii ca daca am nevoie de o parere, la blogul tau apelez.

    O seara minunata iti doresc si mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeeei! Mulțumesc mult pentru comentariu, știam eu că ești mereu prezentă pe aici. Evident, dacă ai nevoie de vreo părere, să știi că aici sunt. Știu, încă de la început m-am înregistrat la tine pe blog. Lasă, dacă nu ai timp, o să fie bine. Zi faină!

      Ștergere
  2. Pai să ştii că este un blog foarte drăguţ şi chiar mă bucur foarte mult ca te-ai apucat de recenzii, cred că şi cititorii îi datorează mulţumiri prietenei tale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara, Anca. Mulțumesc mult, și eu mă bucur că m-am apucat de recenzii și, astfel, pot împărtăși cu ceilalți pasiunea-mi pentru lectură. Succes!

      Ștergere
  3. Nu stiu daca am fost printre primii pe aici, dar nu conteaza. Imi face mare placere sa descopar bloguri noi si pasiuni comune.
    Multa bafta in continuare!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum ai zis și tu, nu prea contează. Îți mulțumesc, și mie-mi place să împărtășesc pasiunile-mi cu ceilalți. Mult succes, baftă și ție!

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogul tău e foarte bun. Cu siguranță că tot mai mulți oameni te vor aprecia pentru tot ceea ce faci, căci munca întotdeauna se răsplăteşe, iar tu chiar ai iubit şi iubeşti ceea ce munceşti aici.
    Multă baftă în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, Andra, apreciez cuvintele tale. Și apreciez că ți-ai făcut timp să-mi scrii, înseamnă foarte mult. Atât timp cât faci ceva cu plăcere, orice ai face, nu ai cum să nu reușești. Spunea cineva, „is not about WHAT you do, is about HOW you do this.” Nu mă înșel!

      Ștergere
  6. Heiiiiiiii, Andrei!
    Păi, nu am urmărit blogul de la început, pentru că nu ştiam de el, nu pentru că era jalnic (deşi nu era). Mi-aş fi dorit să fi ştiut de el încă de pe vremea când l-ai făcut (ca să te bat la cap să postezi mai des, nu de alta, am observat şi eu ce inactiv erai pe atunci, nţ, nţ.) Blogul e genial, la fel şi tu. Cum am mai spus, scrii foarte frumos şi chiar îmi place blogul. Ador să citesc ceea ce scrii. E de apreciat tot timpul pe care l-ai depus în acest blog. Secundele, minutele, orele, ziele, săptămânile, lunile. Dacă aş putea, ţi-aş scrie toate cuvintele de laudă existente, doar pentru blog şi pentru tine. Dar, din păcate, nu pot. Îţi urez tot succesul din lume, atât pentru blog, cât şi pentru viaţă.
    Sincer vorbind acum, nu ai de ce să-mi mulţumeşti (mie, personal, pentru activitatea pe blog). Dacă tu nu ai fi făcut blogul noi nu am mai fi fost azi aici, pe blog. Eu nu aş mai scrie în acest moment aceste rânduri, iar tu nu le-ai mai citi. Eu ar trebui să îţi mulţumesc. Mulţumesc! Mulţumesc pentru acest blog plin de culoare, pentru această vacanţă scurtă pe care ador să o fac zi de zi de ceva vreme.

    Sper că ţi-ai început săptămâna cu dreptul, iar dacă ai început-o cu stângul, asta e, mai urmează alte săptămâni şi o viaţă înteagă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ce frumos, Anna. Ești sigură că acea inspirație despre care vorbeam, nu a ajuns la tine? Pentru că eu mă înșel. Îți mulțumesc frumos pentru cuvintele din suflet, îți mulțumesc că-mi apreciezi munca, e ceva foarte frumos când știu că fac acest lucru din inimă și, ei bine, munca-mi este apreciată. E un sentiment de... împlinire. Ba da, îți mulțumesc, numai eu știu cât am mai râs la unele postări de pe blogul tău (e de bine, să știi), câte cărți m-ai făcut să le iau în considerare și câte noi melodii am descoperit. Faci totul bine, să o ții tot așa. Și eu îți doresc o viață frumoasă și numai bine (asta sună a despărțire, hehe, dar eu sper că ai să-ți mai porți pașii pe-aici) și, de asemenea, să fi început săptămâna cu dreptul. Pupici, seară faină!

      Ștergere
    2. Uite la el, stau aici doar de puţină vreme şi deja s-a săturat de mine. Deja începe cu rămasuri bune. Eu am zis că sunt cam enervantă, dar nici chiar aşa, nţ, nţ.
      Glumesc :)) Mulţumesc, să sperăm c-o să am o viaţă frumoasă plină de cărţi şi nepoţi. O să rămân pe-aici, nu îţi fă griji pentru asta. Nu scapi de mine prea curând. Cred că astea sunt cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit vreodată la adresa blogului meu. Păi, nu o fi el atât de strălucit, dar mă străduiesc.
      Mulţumesc, o seară frumoasă şi foarte multe îmbrăţişări şi pupici şi tot ce vrei.

      P.S - Acum, serios, chiar n-ai să scapi de mine prea curând =)))

      Ștergere
    3. Haha! :)) Cum să mă satur de cuvintele tale frumoase, când mie-mi plac foarte mult? :P Știu că glumești. Da, da, da, o viață plină de cărți, nepoți, de oameni pe care-i dorim și muuulte călătorii. Le meriți, cuvintele adresate blogului. Asemenea și ție, Ana, te mai aștept.

      PS. Hehe, îmi pare bine s-aud asta!

      Ștergere
  7. Felicitari pentru munca depusa. Ai reusit sa faci ceva frumos, iar prietena ta este de "vinovata" pentru ca a stiut sa te impulsioneze.
    Din scrierile tale, se simte ca esti o persoana pasnica, dar eu ma intreb cum ai prezenta o carte care nu ti-a placut.
    Ce parere ai? Ai putea onora o asemenea provocare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult. Da, și mie-mi place să dau vina pe ea. Hehe!
      Nu neapărat pașnic, pe cât nu-mi place să nu apreciez munca cuiva... oricât de „nereușită” ar fi ea. Sunt cărți care nu mi-au plăcut, bineînțeles.
      Și, da, accept o asemenea provocare. Când voi avea timp, ei bine, voi prezenta și o carte care... nu prea mi-a plăcut.

      Ștergere