miercuri, 30 septembrie 2015

Un loc pe raftul meu (XXIII)


Salutare,

Câteva cărți care au poposit la mine pe rafturi. O postare în fugă, că am o groază de făcut! 


Mi-am cumpărat acest roman astăzi, nu știu nimic despre el dar mi-a plăcut la nebunie coperta.


Abia aștept să citesc și aceste romane de Toni Morrison.


De Lois Lowry am mai citit „Numără stelele” și mi-a plăcut enorm de mult. Vedem cum o fi asta!


Alte două romane despre care am auzit atâtea lucruri bune. :)


O carte care pur și simplu e drăguță și frumoasă și minunată și debordând de fericire. Mulțumesc autoarei pentru povestea ei adevărată!


Abia aștept să citesc acest roman, am auzit multe despre el în „Femeia de hârtie”. :) Iar descrierea sună foarte bine.


Și o poză de grup, că așa se cade. :) Voi ce mai faceți, cum vă mai merge? Ce v-ați mai cumpărat și ce mai citiți? Seară plăcută și lecturi frumoase! 

9 comentarii:

 1. Flori pentru Algernon e interesantă, dar cam greu de citit având în vedere limbajul de la început :p

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am răsfoit-o puțin și așa pare. Totuși, și descrierea sună bine și știu că o să mă fascineze.

   Ștergere
 2. Sunt curioasa de romanele lui Toni Morrison acum ca le vad la tine, iar Flori pentru Algernon mi-a fost recomandata si de diriga la scoala, asa ca presupun ca am sa o pun pe wishlist. La Darul lui Jonas am vazut filmul si mi-a placut mult de tot, astfel ca mi-am luat si cartea care zace pe raft, plina de praf :( Domnul Tic tot umbla prin blogosfera :> Sper sa fie draguta cartea si aici chiar iti astept parerea - sa vad daca merita cu adevarat sau nu. Pana atunci, am sa ma multumesc cu pozele postate de Laura :3
  Lectura placuta :) !
  xx

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am mai citit de Toni Morrison o carte, așa că am zis că e prea de vreme să mă pronunț în legătură cu stilul ei; totuși, sunt sigur că are multe de spus. De „Flori pentru Algernon” am tot auzit, de asta am vrut s-o iau. :) Am răsfoit și cartea Laurei, iar faptul că este, într-adevăr, o poveste adevărată reprezintă un plus. Revin, evident, cu părere.
   Pupici și mersi de vizită! :) Lecturi plăcute, asemenea!

   Ștergere
 3. Waa, ce de cărți frumoase. "Darul lui Jonas", "Domnul Tic" și "Castelul de sticlă" aș vrea să le încerc și eu. Am înțeles că și "Flori pentru Algernon" este interesantă, însă acel limbaj cred că e destul de obositor, dar la un moment dat probabil că tot te obișnuiești cu el.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :D Mulțumesc, știu că sunt frumoaseeee. Dap, am răsfoit-o și pare ciudățică la început, dar am înțeles că personajul își revine pe parcurs.

   Ștergere
 4. Din fericire, deşi doare, în ultima vreme nu mi-am mai cumpărat nimic. Am profitat de faptul că am fost răcită şi nu am mers în nici o librărie şi în nici un anticariat, nu am stat nici la calculator ca să pot să dau o comandă, ceva. Dar sufăr, mult, în special când văd că alţii îşi iau cărticele. Din fericire sora mea a primit Memorile unui antisemit, deci este o carte nouă în casă :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :D Super, lasă, revii tu altădată în forță. Să te faci bine!

   Ștergere
  2. Da, eu revin în forţă, dar iar o să-mi trimit portofelul la psiholog...

   Ștergere