joi, 6 noiembrie 2014

Cărți primite astăzi


Tadaaa! Ce-i mai frumos decât gândul că acasă te așteaptă două pachete pline cu cărți? Vă spun eu ce. Să-ți petreci timpul cu persoana dragă. Da!


Așadar, să mă laud. Ahah!

Cărțile de sus, cele trei, sunt primite de la Editura Litera pentru recenzie. Vreau să le mulțumesc frumos pentru încredere și bunătate, cărțile sunt minunate și le voi citi cu mare plăcere. Am ales așa:

  • Fugara”- de Alice Munro, pentru că această scriitoare nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui, stilul ei de a scrie fiind unic;
  • Vecinul”- de Lisa Gardner, pentru că descrierea cărții pur și simplu m-a atras, eu fiind fan thriller;
  • Te-aș recunoaște dintr-o mie”- de Laura Lippman, pentru că numele pur și simplu te îndeamnă să o citești, genul cărții fiind, de asemenea, thriller.
Cărțile de jos, celelalte trei, sunt cumpărate de pe Libris, în urma câștigării voucherului de la concursul organizat de către ACEST frumos blog. Mi-am cumpărat:
  • Hobbitul”- de J.R.R. Tolkien, pentru că sunt un înfocat fan al capodoperei „Stăpânul inelelor”;
  • Animal tropical”- de Pedro Juan, motivele fiind naturalețea și modul suprinzător în care autorul scrie;
  • Contesa sîngeroasă”- de Andrei Codrescu- pentru că această personalitate istorică pur și simplu mi-a întrecut imaginația.

Recomand cărțile tuturor celor care doresc să citească ceva „bun”!
O seară plăcută și vă aștept cu păreri. Ce carte v-ar interesa pentru un viitor concurs?

Andrei

3 comentarii:

  1. Să le citesti cu mare placere si lectura placuta. Felicitari pentru colaborarile blogului! :) faci o treaba buna. :D si daca ar fi vorba de un eventual concurs, clar ca as vrea sa citesc ”Hobbitul”. Succes, Andrei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute achizitiile! Iti doresc lectura placuta si asteptam mai multe detalii despre ele. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună, Andreea. Îți mulțumesc că ai trecut pe aici, stai fără griji, imediat mă apuc de tura „Litera”. Mulțumeeeeesc, te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere