miercuri, 24 iunie 2015

Black Friday la Târgul Cărții


Salutare,

Mi-am făcut puțin timp pentru a vă transmite ceva super, marca Târgul Cărții. Deși suntem obișnuiți cu marile reduceri de pe acest site - drept vă spun, am găsit cărți care sunt într-o stare perfectă și au o reducere de minim 40% față de cărțile de pe alte site-uri - se pare că ne pregătesc o nouă campanie.

Începând de vineri, 26.06.2015, până duminică (inclusiv) 28.06.2015, cei de la Târgul Cărții ne oferă reduceri masive, de nerefuzat, la peste 10.000 produse. De altfel, mai multe detalii despre promoție puteți găsi AICI, unde va fi surprinsă și campania ”Black Friday”.

Ce vă pot spune? Fiți cu ochii pe site-ul celor de la Târgul Cărții și profitați de reduceri. Autori precum Paulo Coelho (AICI), Eric-Emmanuel Schmitt (AICI), Gabriel García Márquez (AICI), Isabel Allende (AICI) și mulți alți autori ne așteaptă să-i citim. 

Mult succes și lecturi plăcute, aștept cu drag să-mi spuneți ce v-ați cumpărat! Salutări!

15 comentarii:

  1. am cumparat de la ei cat au avut optiunea transport prin posta. Acum cu transportul prin curier nu mai e avantajos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, într-adevăr. Acum, totuși, să știi că uneori chiar și cu curierul, prețul total ajunge să fie mai mic decât pe unele site-uri în care transportul e gratuit.

      Ștergere
  2. Prost a picat reducerea asta... nu şi-a ales bine momentul deloc. Dar poate mai apar şi altele pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! :)) De ce zici asta?

      Ștergere
    2. Păi pentru că trebuie să plătesc pt o grămadă de legalizări şi alte acte, vezi tu la anul, şi nu cred că îmi rămân şi bani de cărţi.

      Ștergere
    3. :)) Auci. Ei, lasă, cu siguranță ai să mai prinzi tu ceva oferte.

      Ștergere
  3. Ieeeeeei. Mereu am iubit reducerile, mai ales că cei de pe site sunt super serioşi şi curierul ajunge în 2 zile, iar cărţile sunt foarte ieftine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, curierul e super-rapid. :)) Tocmai am dat o comandă, nu m-am putut abține!

      Ștergere
    2. La începutul săptămânii ăsteia tocmai ce am primit un colet cu 7 cărți de la ei, iar ieri am mai pus unul cu 4. Cred că tocmai ce mi-am făcut plinul pentru următoarea perioadă! :))

      Ștergere
    3. Am mai pus o comanda* - am vrut să zic, se pare să am scris cu totul altceva. :))

      Ștergere
    4. Eh! :)) Graba, entuziasmul. Ce ți-ai cumpărat? Și eu mi-am luat ceva cărți, acuși termin colecția lui Garcia Marquez.

      Ștergere
    5. O, ce frumos. Eu sunt numai la a doua carte de-a lui, dar e okay, dacă nu aș avea oricum atât de multe cărți de citit poate m-aș stresa, dar așa nu pot să nu mă bucur de celelalte. :)) O să le mai cumpăr tot așa la câte o reducere sau cine știe, poate voi mai primi câte una și în urma vreunei sponsorizări.
      Ce mi-am cumpărat.. Hmm, surpriză surpriză. :)) O să fac peste câteva zile (dacă nu chiar mâine) o postare pe blog cu ce mi-am luat.

      Ștergere
    6. Mă faceţi voi acuma să poftesc da şi când o să scap la cumpărat de cărţi.....

      Ștergere
    7. :)) Abia aștept să văd, Angi! Muhaha, Anca, citește și zgârie-te de ciudăăăăă! :P

      Ștergere
    8. Nuuu, asta ar fi prostesc, răzbunarea se serveşte rece, de la gheaţă, muhahaha, să vezi când să încep eu să cumpăr şi nu o să mă mai opresc :D

      Ștergere