vineri, 19 iunie 2015

Și a venit... vara?!


Da, chiar așa. A venit vara? Calendaristic, chiar de 19 zile și 21 ore. Practic, pentru elevi, studenți și toate tagmele, vara începe atunci când începe vacanța.

Și, după vacanță, urmează... distracția? Păi eu deja îs panicat, știind cât de mult trebuie să învăț la biologie, să fac teste, să trag la xerox, să-mi notez întrebări, să fac desene, să caut filmulețe pe youtube cu și despre, să caut reviste, atlase, manuale, să întreb pe la telefon. Pfoai, deja mi se acrește, zău!

Dar, să vedem partea bună. Am să am, la o adică, și timp să citesc, plus de dormit mai mult, plus timp pentru seriale, filme.... Doamne, ce tot aberez, deja aș ocupa o zi întreagă numai cu atât. Am să mă împart, trebuie să-mi fac un program (a se citi: orice recomandare e primită cu toată căldura, pe bune).

Într-o altă ordine de idei, mâine plec la mare. Abia aștept. Și e și mai MARE (v-ați prins? hahahah no) plăcerea când totul e gratis. Astfel, nu cred că voi intra prea des până vinerea viitoare, când plecăm înapoi spre casă, dar vreau să știți că sunt alături de voi și îmi voi face timp, când pot, să vă răspund în caz aveți vreo întrebare sau doleanță.

Care sunt planurile voastre pentru această vară? Ce vreți să citiți, de ce vreți să faceți rost? Pe unde vă mai plimbați? Nu vă sfiiți, spuneți-ne și nouă! Share the happiness and make us envy! :)

41 de comentarii:

  1. La mare... ce geloasă sunt! Eu mai am până la jumătatea lui iulie... Vara asta, după ce termin cu şcoala mă întorc la învăţat şi scris proiecte :)) Cam la fel ca tine :)) dar sper să citesc muult, nu prea contează ce, cărţi să fie, găsesc eu ceva să-mi placă. Şi să dorm şi am şi ceva seriale pe care mi-ar plăcea să le văd. La programe nu sunt bună, mereu îmi pun prea multe de făcut şi mai şi citesc în loc să le fac, deci îţi dai seama ce iese, aşa că nu te pot ajuta. Unul din profii mei preferaţi spune că oricât timp i-ai da unui student să înveţe el tot în ultima noapte învaţă, aşa că pune evaluări între timp ca să oblige studenţii să înveţe, vezi cine ţi-ar putea da teste, spre exemplu, în Bucureşti poţi să dai simulare pentru admiterea la medicină, cred că sunt două pe an. Vezi şi tu, poate găseşti ceva de genul. În rest, să te distrezi bine şi să-ţi încarci bateriile, am înţeles că va fi o vară călduroasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Păi da, merg fiindcă am fost selectat să merg în această tabără pentru un fel de pregătire la germană. Ugh! Am să fac teste și am să-mi descarc variante, trebuie să reușesc eu. Am să reușesc, de fapt, dacă îmi doresc asta foarte mult. Ai dreptate, cred că ar trebui să rog pe cineva să-mi dea câte un test, săptămânal, habar n-am, din ceea ce învăț.
      Dap, și tu să te distrezi și să te bucuri de vara asta, o să fie suuuuuuperbă! Mai ales că a fost atât de dorită.

      Ștergere
    2. Tu nu ai bagaje de făcut, un tren de prins, ceva? Stai pe blog când trebuie să pleci la mare? :)) Eu în locul tău nu aş face asta, aş căuta un loc să mai înghesui nişte chestii în geantă.
      Pe mine nu m-a selectat nimeni pentru nici o tabără :((, dar poate ajung la mare câteva zile în iulie sau august. Şi spre deosebire de tine nu o să învăţ nimic, o să am doar timp de citit, muhahaha! Şi sigur o să mă distrez vara asta, dacă nu şi altfel sigur cititnd :D

      Ștergere
    3. Ei, na, că tot am prins trenul! :)) Aveam trenul la 23:10, deci aveam timp și de blogerit puțin! Nu-s eu cu gențile, zeci de haine, înghesuitul și alte chesti dintr-astea. :)) Păi și eu am mult timp liber pe aici, păcat că vremea e cam aiurea și na. Am citit deja 2 cărți (”Pe când eram o operă de artă”, ”Veronika se hotărăște să moară” - din care, de fapt, mai am vreo 30 de pagini). Mai am o carte la mine, ”Lumea de orez”, și ce mi-am mai cumpărat acum ”Domnul Ibrahim și florile din Coran”. Pe cea din urmă știu că ai citit-o! :D Succes și sper să ajungi și tu la mare.

      Ștergere
    4. Uff, cred că ăsta e cel mai naşpa lucru, să fii în vacanţă şi să fie vremea urâtă. Partea bună e că ai timp de citit (şi de bloggerit în cazul unora :D), partea proasta e că tu mai ai doar două cărţi la tine şi săptămâna abia a început. Totuşi ai ceva timp să ne faci câteva recenzii pentru ce citeşti. Şi poate mai împrumuţi de la vreun coleg care a plecat şi el cu cărţi după el, faceţi schimb de lecturi. Şi ca să fiu rea, aşa-i că acum ai vrea să fi stat mai mult să faci bagajele şi să mai strecori câteva cărţi în geantă?
      Sunt sigură că "D-l Ibrahim şi florile din Coran" o să-ţi placă mult :D. Nu ştiu de ce, dar pot să presimt asta.

      Ștergere
    5. Azi a fost vremea frumoasa, si ieri putin, deci am reusit sa merg putin la plaja si sa inot (asa, in stilul meu, desi habar nu am cum se face). :)) Azi n-am avut niciun bloc teoretic, ieri am avut ceva pe echipe. Imi place mult ca ne axam pe partea practica a lucrurilor - mai tarziu mergem la Constanta si facem o vanatoare de chestii (evident, in germana). Legat de carti, hmm, mai am doua. Am inceput "Lumea de orez", asta se citeste grelut pentru ca e un autor japonez (a se citi: nu-s familiarizat cu ei). Deci am ce sa citesc pana ajung acasa, nu? :D Si, zau, "Domnul Ibrahim si florile din Coran" am luat-o pentru ca mi-am amintit ca ai spus tu ca ai citit-o si eram prin Carturesti, oscilam intre Isabel Allende si Schmitt. Am zis s-o iau pe asta, asa, ca eram in trecere, de obicei nu prea imi cumpar din Carturesti si alte librarii (bine, mai fac si asta), pentru ca nu au reduceri si preturile is foarte mari. Nu mai zic, am trecut printr-un magazin Cora (nu auzisem in viata mea de asa ceva), si am vazut un "Targ de carte" cu preturi... pff! :)) Nu stiu cine cumpara, insa am vazut ca raftul la "Fluturi", de Binder, era cel mai frecventat.

      Ștergere
    6. Şi în Bucureşti este o vânătoare, de cărţi chiar, nici vremea nu e rea şi eu stau în casă şi mă chinui cu statistica.... Viaţa mea e tare tristă în momentul ăsta. Înotatul ăla se cheamă "înot câinesc", te ţii şi tu la suprafaţă acolo, aşa fac şi eu şi niciodată nu mă duc unde e apa prea adâncă.
      Ei bine, eu am o prietenă extrem de bună care e la facultate la japoneză şi m-a ajutat să înţeleg ceva mai multe din lumea asta, plus că am citit ceva maga, m-am uitat la nişte anime-uri, aşa că e ok, oricum după primele capitole va merge mult mai repede.
      De prin librării nu prea cumpăr nici eu decât uneori când chiar au promoţii foarte bune sau când nu găsesc o carte altfel. Dar dacă aş avea bani aş cumpăra numai din librării, măcar pentru plăcerea de a merge într-o cameră plină de cărţi să aleg :).
      Eu cunosc magazinul Cora, cândva mergeam acolo odată pe lună:). De acolo am cumpărat cartea preferată a fratelui meu de când era el mic, "Cum iubeşte mami puiul" la numai 5 lei deşi în librărie era 20 :D. Dar nu toate lucrurile sunt frumoase acolo.
      Târgul de carte... depinde cine îl organizează. Eu am dat odată într-un mall peste un târg, o grămadă de cărţi minunate şi toate, dar toate la preţ întreg... halal târg, pus pe toată lungimea mall-ului doar să îţi facă poftă. Am aflat că era organizat de o librărie parcă şi că plătiseră foarte mult pentru chirie şi mai plăteau şi un om la două rafturi ca să nu plece lumea cu cărţile neplătite.
      Cât despre Fluturi, nu comentz, aştept recenzia :)))
      " D-l Ibrahim şi florile din Coran" o citeşti în câteva ore, deci speră ca "Lumea de orez" să îţi ajungă aproape o săptămână :)

      Ștergere
    7. Hehe. :)) Înotul ăla îmi place, deși aș vrea să învăț să înot cum trebuie. Oricum, ideea e că nici nu prea-mi dau silința, nu știu de ce. Prefer să rămân mai în apropierea malului, unde e apa mai călduță - că-i mai mică - și unde pot să-mi exersez înotatul în stilul meu.
      Pfff, nici nu știu cum să încep recenzia la omizile alea lui Binder. Zău! Nici nu a trebuit să citesc amândouă volume ca să-mi dau seama cum stă treaba. :))
      Pupici și, da, cred că o să-mi ajungă ”Lumea de orez” până ajung acasă.

      Ștergere
    8. Hmm, prevăd că va fi o recenzie interesantă, în special că tu ai obiceilul să fii blând cu cărţile şi să scoţi ceva bun din fiecare. Acum să te văd :))
      Între timp, bucură-te de apă, soare şi binenţeles de cărţi :*

      Ștergere
    9. Șhhhh! :)) Am de făcut recenziile la șase cărți. ȘASE! ”Miss Peregrine”, ”Lumea de orez”, ”Pe când eram o operă de artă”, ”Fluturi” și ”Domnul Ibrahim și florile din Coran”. De fapt, sunt cinci, am uitat că am recenzat ”Veronika se hotărăște să moară”. Și, yeee, sunt acasă! :)) Finally. A fost foarte frumos, am să-ți povestesc eu. Și o întâmplare foarte amuzantă. Mi-am luat ”Domnul Ibrahim și florile din Coran” de la City Mall CT, Cărturești, și, surpriză, la sfârșitul taberei am primit fiecare câte o carte - în germană, evident - și ghici ce carte era! :)) Nu-ți spun, te las să ghicești.

      Ștergere
    10. Ştii cum e, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Şi vara abia a început, asta înseamnă că e destul timp pentru toate cele cinci recenzii.
      Vezi şi tu partea bună a lucrurilor, acum vei putea compara traducerile între ele :))). Şi eventual pe una o poţi da la schimb şi să iei o altă carte în locul ei :D.

      Ștergere
    11. Exact! :)) Dar ideea e că tot termin cărți înainte să fac recenziile. Astfel, se tot adună, se tot adună. Meh, acum mă pregătesc să fac una! :)) Da, exact, așa mi-a zis și profa cu care ma mers. Oricum, mi s-a părut foarte „komisch” că am luat cartea de la mall, fără să știu că o voi primi, în altă limbă, la sfârșitul taberei!

      Ștergere
    12. Nu e vina ta, în orice limbă ar fi cartea aia este puternic atrasă de tine, sper să vă înţelegeţi :))
      Ei, păi mereu e mai bine să ai recenzii de făcut decât cărţi necitite, nu :D. Spor la scris, eu abia aştept să citesc.

      Ștergere
  2. Am și eu o vară incărcată, la fel, nu doar de distracție.

    Dacă te interesează planuri de organizare, persoana potrivită sunt eu. Ani de zile m-am confruntat cu organizarea, și până la urmă acum mă pricep, poate mai bine decât oricine, să fiu organizată.
    Na, dacă acum nu pot să mă laud cu cărți, cu ce-ai vrea ? =)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Așa, deci, să-ți zic cum să-mi organizezi. De fapt, să zic ce trebuie să organizezi: 1. citit, evident, să-mi spui ce cărți din zecile necitie să aleg; 2. învățat pentru admiterea la medicină, pentru Bac la ro și mate (bine, la română mai merge, la mate de asemenea - biologia rămâne doleanța); 3. învățatul pentru examenul de C1 de la germană - proiect PP, schreiben, sprechen, lesen și hören. Și, în genere, cam atât. Aștept! :D

      Ștergere
    2. Wow. O_O Doar acum am văzut răspunsul tău. Și știi ceva? Iau chestia asta ca o provocare, și la sfârșit ori voi afla că mă pricep la organizare ori că... nu mă pricep deloc. Fain program va ieși, incărcat, ce să zic ! :))))

      Ștergere
    3. Așadar, ai de treabă! :)) Meh, glumesc. Văd eu cum mă împart, până la urmă trebuie să reușesc.
      Pupici și te mai aștept cu drag pe aici, cu brațele deschise!

      Ștergere
    4. Nu am să mă mir când am să aud la tine pe blog „fraților, bucurați-vă de recenzia asta, mâine stau să-mi fac program”. Și apoi: „băi...deci... am stat toată noaptea să mă împart cum trebuie, vedeți, cu admiterea, mai știți voi, C1 la germană, știți voi, apoi toate cărțile, și mai știți voi, trebuia să-mi împart și banii ca să nu rămân in pană de achiziții, să vă pot enerva in continuare... :) și cam atât” iar in cealaltă zi să vii iarăși cu 5 recenzii ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

      Ștergere
  3. De ce să te gândești ce urmează după vacanță când abia a început? :3 Dacă vrei seriale super, îți propun Orange is the New Black, Davinci Demons, GOT, Sons of Anarchy, Vikings, Skins, Sherlock și altele, dar cred că îți ajung. :))
    La cărți nu cred că am ce recomandări să-ți fac având în vedere că te-am văzut că ți-ai cumpărat o groază de cărți IAR. În fine, lectură plăcută! Abia aștept să văd care ți-au plăcut cel mai mult.
    Eu vara asta am de gând să ”vizitez” mai multe festivaluri și locuri din țara noastră așa că, bine că a venit într-un final vacanța, nu? ;)
    Distracție plăcută, indiferent de planurile pe care ți le-ai făcut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiindcă urmează clasa a XII-a, de asta! :)) Mulțumesc pentru propuneri, termin și eu ”Hannibal” acuși și mă apuc de ”Vikings”, cred.
      Yeee, cum să nu-mi cumpăr cărți? Provizii pentru vară, la o adică.
      Doamne, n-ai idee cât am așteptat, de fapt, această vară. Vorbesc seriooooos! :)) Nu contează că o să trebuiască să mă apuc de învățat sau alte chestii dintr-astea, dar măcar o să am timp să fac ce-mi place, să citesc, să dorm, să mă plimb, să mănânc cireșe, porumb fiert, pepene. Pff, varăăă!
      Mulțumesc mult pentru vizită și, evident, și tu să te distrezi!

      Ștergere
  4. Eu o să fac mate vara asta, ceea ce mă umple de o bucurie nespusă *sarcasm*
    Cred că o să mă apuc să învăţ pentru admitere şi o să încerc să citesc cât mai mult, având în vedere că am un teanc întreg de cărţi ce trebuiesc citite.
    Poate că o să merg şi la un festival folk în Vamă, nu ştiu, sper doar să ajung!
    Distracţie plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yeee, mult succes! Da, te înțeleg perfect, și eu trebuie să mă apuc de învățat pentru admitere, plus să văd ce mai e pe aici, ohoh!
      Mult succes, sper să ajungi, chiar merită!
      Asemenea!

      Ștergere
  5. Deci stai, tu acum ai terminat clasa a XI-a? De ce aveam impresia că termini a XII-a? :)) Ceea ce ar fi fost dubios oricum, căci probabil ai fi fost prins cu bacul și toate cele și poate nu postai așa des.
    Eh, în fiecare zi aflu lucruri noi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa am crezut şi eu, m-am prins acum puţin timp că doar la anul dă bacul :))). ba mai mult, la început, când intram pe blog, am crezut că e student pentru că postase o poză cu un tratat de medicină şi una din clasă şi zicea ceva de amintiri :)) Dar e bine să creadă lumea că eşti mai mare decât eşti în realitate, e semn de maturitate (cred).

      Ștergere
    2. Haha! :)) Trec în clasa a XII-a și, oricum, nu-mi vine să cred. Nu știu dacă să mă bucur, la o adică, sau să încep să-mi plâng de milă că la anul am BAC. Bine, nu mă tem eu de BAC cât mă tem de admitere. Pff! Să-mi țineți pumnii. Și capul. Și picioarele.
      Anca, haha, student, mai am de mâncat... puțin! :)) Și îmi aduc aminte de tratatul acela de medicină generală. L-am primit de la un prieten care a vrut să-l dea la un anticariat, apoi a zis că s-a gândit la mine și nu l-a mai dat (de fapt, eu mă gândesc că nu i l-a primit sau ceva de genul). :)) Doamne ajută!

      Ștergere
    3. E bine, şi la mine vin toate vecinele din bloc când vor să scape de cărţile din bibliotecă rămase de când au plecat copiii şi spun că s-au gândit că poate nouă "ne trebuie la şşcoală", da, sigur. Dar nu mă supăr deloc.
      Cât despre noroc, şi-l face omul şi cu mâna lui, dacă înveţi ăla e norocul tău. Iar de BAC nu are de ce să îţi fie frică, doar să nu te trezeşti sau ceva, am avut o colegă care a întârziat 20 de minute, abia a reuşit supraveghetoarea să o strecoare apoi în sală că cei din comisii nu voiau să o mai lase să dea examenul, le-a zis că era la baie că i s-a făcut rău de emoţii. În rest nu văd pericolele care ar fi, e prea uşor.

      Ștergere
    4. :)) Așa-i. Mai multă dramă cu profesorii, care se țin de tine că, vezi dragă Doamne, ai BAC și trebuie să înveți. Da, normal că o să învățăm, dar nu trebuie să pună atâta presiune pe noi. Dimpotrivă, domle, încurajează-ne!

      Ștergere
    5. Mie mi-e cam groază până și de simulările de anul viitor pentru bac. Nu-mi vine să cred că mai am 2 ani de liceu și în ăștia doi ani va trebui practic să învăț mai mult și mai organizat decât până acum ca să dau randament. Deja de anul ăsta au început profesorii cu "Gândiți-vă ca la anu', pe vremea asta, dați simulare pentru bac. Învățați. Învățați din timp" bla bla. Ei bine, da, dramele mele sunt ceva mai mici decât ale noastre momentan, știu, dar na. :))

      Ștergere
    6. Şi de tine credeam că ai fi mai mare :)) Bine că sunteţi voi persoane mature :))
      Profesorii ar spune orice tâmpenie ca să îi sperie pe elevi şi să îi facă ascultători, de obicei vorbesc prostii. Eu nu am învăţat pentru bac o zi, nimic, nici meditaţii, absolut deloc. La română mi-am făcut comentarii singură şi m-am bazat pe cunoştinţele dezvoltate în atâţia ani de citit intens, la istorie m-am bazat pe ce ştiam din generală şi am citit notiţele unei tipe care facea cu o profă ok şi un manual care nu mai e pe piaţă şi se pare că era mai bun ca cel care se foloseşte acum. Iar la sociologie am învăţat în clasa a 11-a pentru olimpiadă, adică am citit trei manuale, două tratate generale şi nişte fişe şi după am făcut nişte exerciţii practice. Voi sunteţi persoane inteligente, vă trebuie cunoştinţele de bază şi după vă descurcaţi cu orice. Plus că e important să foloseşti un limbaj care să pară cât mai "de specialitate". La orice examen, asta face aproape jumate din notă. Un tip a făcut un studiu şi a trimis un articol unui jurnal ştiinţific, abera pe lângă în limbaj de specialitate, articolul a trecut de trei recenzori (profesori universitari) şi a fost publicat. Deci, învăţaţi cuvinte potrivite pentru fiecare materie în parte.

      Ștergere
    7. Wow, felicitări! Apropo, am să mă leg mai întâi de ora la care ai postat comentariul: îmi plac persoanele treze la o așa oră frumoasă. :))
      Și da, sunt mai mică și decât Andrei. :)) Dar de cuiozitate, cam cât de mare credeai că sunt?
      Comentariu tău sună destul de încurajator, eu oricum o să învăț pentru bac (română, mate și cel mai sigur o să mai îmi aleg chimie). Și la tic probabil o să mai dau dacă nu dau ECLD-ul. Aș mai avea și la engleză, dar eu sper să dau și să IAU Cambridge-ul până atunci.

      Ștergere
    8. Oricum sunt nocturnă, am obiceiul de a dormi ziua, examenul la statistică doar a amplificat lucrurile :)).
      Mulţumesc, dar ce e drept, eu nu am dat matematică, nu cred că treceam :)) Chimie sună bine, îmi plăcea în şcoala generală, dar după nu am mai făcut cine ştie ce. Aşa zisele examene pentru competenţe de la început sunt zero barat. Dacă poţi e bine să îţi iei şi ECLD-ul şi Cambridge-ul, e posibil să te ajute cu ceva în viaţă (măcar cu echivalarea notei de la limbă străină la facultate). Cele oferite de minister sunt valabile şase luni (dacă le primeşti până atunci) şi valoarea lor reală este zero, nu o ia nimeni în calcul niciodată. Plus că e un examen la care nu poţi să pici decât dacă nu te prezinţi sau eşti prins că vrei să copiezi, şi cum nu e eliminator, de ce ai face asta? Chiar mă uitam pe statisticile de anul ăsta că două persoane au fost date afară de la tic că au încercat să copieze.. serios, cât de prost să fii să ratezi bac-ul aşa pentru nimic?
      Iniţial am crezut că eşti studentă. După m-am prins că eşti elevă încă, dar m-am gândit că eşti a XII-a, apoi, când am văzut că nu dai bac-ul am zis că probabil a XI-a :D Dar e bine şi să treci acum a XI-a, viaţa e mai frumoasă când eşti mic, doar că nu o ştii. Eu una aş vrea să fiu iar clasa a XI-a.

      Ștergere
    9. Angi, să nu îți fie frică. Nu-s cine știe ce! Dimpotrivă, pe mine m-au încurajat, mi-au dat impresia că BAC-ul nu e ala greu pe cât se vuiește a fi. :)) Așa că, Doamne ajută, o să fie bine și o să luăm cele mai mari note.
      Și, meh, așa e Anca. Bufniță. Zodia bufniță. Pe la 4-5 dimineața e ea în elementul ei! :))
      Succes și mersi pentru comentarii.

      Ștergere
    10. Să fim totuşi exacţi, orele 4-5 sunt în elementul Anca, Anca nu e în nici un element, ea e de sine stătătoare :)

      Ștergere
    11. Studentă zici, Anca? Oh, interesant. :))
      Mulțumesc de încurajări amândurora! Și că tot veni vorba de zodii... Anca, oi fi tu în zodia Bufniță conform lui Andrei, dar eu tot sunt curioasă ce zodie ești conform zodiacului. :))
      Dar tu, Andrei?

      Ștergere
    12. Ziua Ancăi a fost de curând, hmm! :)) Eu sunt vărsător, pe 1 februarie. Yeee, îmi place zodia asta. Tu?

      Ștergere
    13. Sunt gemeni şi ce-i drept adesea mă simt ca şi cum ar fi mai multe persoane în capul meu. Aia care propune prosti şi tâmpenii câştigă cearta de obicei :))
      Angi e balanţă sau fecioară, oricum, o zodie care are reputaţia de a fi calmă. mai degrabă balanţă aş zice.
      Şi în zodiacul chinezesc sunt capră sau oaie, ceva de genul :)), dar nu ştiu prea multe despre asta.
      Vărsător e fratele meu cel mic, nu e foarte năzbâtios şi îi plac cărţile şi tehnologia (a renunţat acum un an şi ceva la un curs de calculatoare pentru că era plictisit că învăţau doar să deseneze şi el voia să facă excel) :)

      Ștergere
    14. Pe aproape, sunt fecioară. Am menționat ceva legat de ziua mea de naștere tocmai azi, pe blog, într-un comentariu, nu-i așa? Mă tot gândeam acum de unde știi. :))
      Hmm, nu cred că sunt chiar atât de calmă, depinde și de situație, bineînțeles. În schimb mi se mai întâmplă ca în unele zile să fiu pusă pe curățenie (altă chestie specifică zodiei, din câte îmi amintesc), dar în altele...trebuie să tragi de mine să fac ceva. :))
      E bine că ai specificat și data, Andrei, zodia vărsător, trebuie să recunosc, nu-mi spune nimic. :)) Nu știu cum se face, dar îs câteva zodii la care nu le rețin nicicum perioada, nu că m-aș chinui prea tare, dar mi se pare așa dubios, fiindcă celelalte le-am reținut chiar fără să vreau.
      Mama e balanță, apropo, Anca, deci ai nimerit ceva ceva și cu balanța! :))

      Ștergere
    15. Da, ai menţionat azi ceva de ziua ta :D
      În mine trebuie să tragi mereu cu tunul ca să fac curăţenie :))
      Oricum, probabil ai şi ceva calităţi de balanţă, probabil moştenite sau învăţate de la mama ta :D Sau cel puţin aşa laşi impresia, că mai întâi gândeşti şi după laşi cuvintele să iasă.

      Ștergere
    16. E ciudat că știu destul de puțini oameni care au aceeași zodie ca și mine - vărsător. :)) Nu știu, mie chiar îmi place zodia asta și îmi pare bine că-s vărsător. Și că-s pe 1 februarie, la începutul lunii. :D

      Ștergere