vineri, 23 ianuarie 2015

Câștigătorii concursului romantic

Revin,

Pentru a anunța câștigătorii concursului de AICI, organizat cu sprijinul celor de la Cărți Romantice. Cu un like le-ați putea arată recunoștința iar, în viitor, multe concursuri vor mai fi!


Așadar, câștigătorii sunt:
  1. Anna King;
  2. Andreea Ilie;
  3. Purcaru Stefan si Mihaela.
Vă rog să-mi trimiteți datele voastre prin mesaj, la pagina Unwritten words. Felicitări câștigătorilor dar și celor participanți. Șansele vor fi de partea voastră, important este să nu renunți, atunci când ai pentru ce lupta. Vă rog să-mi spuneți aici sau în postarea de pe facebook ce carte doriți. Primul venit, primul care s-a servit.

Seară faină!


9 comentarii:

  1. băi, tu glumeştii????
    nu creddddd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să glumes când vine vorba de căăăărți? Felicitări, Anna, „the odds were in your favor”!

      Ștergere
    2. Intai de toate, buna dimineata! :)) Intr-adevar, nu se glumeste cand e vorba de carti :)) Multumesc mult! *hug*

      Ștergere
    3. Bună dimineațaaaa, cu mare plăcere. Îmbrățișări kilometrice!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Vaaai, la ora două dormea și pisica cu mine, și patul, și cărțile, și cubul rubic de pe laptop. Neața, o zi frumoasă, îmi pare rău că nu te numeri printre câștigători.

      Ștergere
    2. Eu sunt nocturnă, dorm dimineaţa şi stau treaza noaptea, deci ora 2 e o nimica toată :)) Tot atunci citesc (eceptând cazurile în care sunt undeva şi nu am ce face aşa că scot cartea). Cât despre câştigat, ei, cum ar fi să câştig eu toate concursurile?

      Ștergere
    3. :)) Ah, înțeleg. Și eu mai citesc seara, „înainte să adorm” (mereu mă voi amuza pe baza asta), și uneori târziu prin noapte, dar sunt un matinal: cel târziu la 9 sunt în picioare. Cel târziu

      Eh, ar fi straniu, așa ar fi!

      Ștergere