duminică, 27 septembrie 2015

Recomandări muzicale







Melodii frumoase care merg în paralel cu cititul! La mine, unul, funcționează! :) Zi frumoasă și să aveți un început de săptămână minunat!

8 comentarii:

  1. Mie îmi place mult ultima, e melodia preferată a mamei. Am încercat-o și chiar merge cu cititul. Sunt frumoase și chiar te scot din rutină. Cred că voi pune una la fundalul de muzică de pe blogul meu. :)) Mulțumim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu o ascultam foarte mult acum ceva vreme, iar acum am dat din nou peste ea și de asta. Dap, îs chill melodiile, adică poți face orice în timp ce le asculți. :) Îs de atmosferă, de fundal. Aștept să dovedești tu pe-acolo ce faci, iar apoi intru să văd. Pupici, cu mare plăcere!

      Ștergere
    2. Eh, acum mă gândeam să termin „Singur pe lume” de Malot dar poate numai mâine reușesc. Ce că-i faci !

      Ștergere
    3. :) Aștept recenzia, chiar vreau să văd cum ți s-a părut romanul!

      Ștergere
  2. Sunt superbe melodiile, iubesc genul ăsta de muzică, e relaxantă și de cele mai multe ori când o ascult îmi vin în minte tot felul de amintiri frumoase.
    Mulțumim pentru recomandări, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, ce de melodi lente.Şi frumoase, binenţeles. Eu ascult aproape orice când citesc, nu numai muzică lentă (a se înţelege aproape orice din ce ascult în general nu din tot ce există). Dar dacă e vorba de muzică lentă îţi recomand Ludovico Eniaudi, mie îmi plac mult ritmurile lui repetitive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi plac, mă liniștesc și pot să fac cam orice în paralel cu ele: să citesc, să-mi fac temele, să scriu pe blog.

      Ștergere