vineri, 23 octombrie 2015

Un loc pe raftul meu (XXIV)


Salutare,

Ce cărți am reușit să mai adun. Cumpărate, primite, și-au făcut loc pe rafturile mele și abia așteaptă să fie citite și descoperite. :) Voi ce v-ați mai cumpărat, ce-ați mai câștigat și primit? Trebuie să menționez că urmează să mai primesc câteva, deci va mai urma o postare. 

Nu prea am mai avut timp, din păcate, să citesc, ceea ce nu poate fi decât dramatic. Lipsesc din poză cărțile „Sârme și portocali” și „De ce fierbe copilul în mămăligă”, pentru că nu-s acasă. Iar poza este făcută acum în jur de o oră!

Cărțile din TOP 10+ îs geniale, vreau să am toată colecția. Câteva dintre cărțile din poza de lângă le voiam de ceva vreme, așa că mă bucur foare mult că am reușit să mi le așez pe rafturile bibliotecii mele (care, apropos, în curând își va primi dreptul la o proprie postare în care-mi voi prezenta cărțile pe care le am - și, hehe, nu-s așa puține, dar nici câte vreau nu-s). Așa, să n-o mai lungesc.


Mulțumesc mult autoarei pentru acest roman. Abia aștept să-l citesc și să-i descopăr povestea.


Al doilea volum de poezii al fostei mele doamne profesoare de limba și literatura română. O poezie superbă, una dintre autoarele mele contemporane preferate.


Ioana Nicolaie este una dintre autoarele mele preferate. Era imposibil să nu-i cumpăr și acest roman, iar ca bonus este și ediția aceasta superbă.


De acest roman am auzit foarte mult și de ceva vreme voiam să-l citesc. Am aruncat câteva priviri prin el și pare că se citește foarte rapid. Aștept să văd cum e!


Toate aceste cărți se adaugă colecție. Abia aștept să le citesc, în special „Magicianul”, „Testamentul francez” și „Cum să uiți o femeie”. Prima, drept să vă spun, am citit-o când eram mai mic - însă nu știu pe cât am înțeles-o. Știu doar că m-a plăcut.


Camera” am primit-o de la vecina mea, care a spus că nu este prea entuziasmată s-o citescă. Vreau să citesc „Grey” să văd ce-i de capul ei. 


Vreau să încerc neapărat această serie. Am ochit-o încă de la început.


Și acest roman mi-a fost recomandat de foarte multe persoane. Abia aștept să-l citesc.


Cărțile Editurii Univers sunt printre preferatele mele. Abia aștept să le citesc.


Ador coperta acestui roman. Și, din câte am citit în descriere, pare foarte interesant. Vedem ce-o fi de capul lui! :)

Cam astea îs toate. Dacă am omis vreo una, va apărea în postarea viitoare. Voi ce v-ați mai cumpărat, ce mai citiți? Eu citesc acum „Sezonul oaselor”, mă chinui s-o duc la bun sfârșit. Nu e prea pe placul meu, dar are o acțiune care te prinde. Seară faină și numai bine!

8 comentarii:

  1. Am terminat acum o săptămână Sezonul Oaselor și a fost așaaa de slabă. Singura parte interesantă a fost acțiunea, care te făcea să dai paginile mai departe. În rest, mă duce cu gândul la alte serii și nu impresionează cu nimic. Și când te gândești că e dintr-o serie de 7 volume...
    Nici nu știu care dintre cărți arată mai bine - aștept o recenzia la seria Starters!
    Lectură plăcută și la cât mai multe cărți! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu, Anca. Mulțumesc mult și mult succes și ție. (hug)

      Ștergere
  2. citesc "Iubire" de Toni Morrison ;) uuu, abia aștept să dezvălui (în sfârșit) toată biblioteca ta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super. Și eu am citit-o. Abia aștept să citesc și celelalte cărți de laMorrison!

      Ștergere
  3. Eu citesc "Apa pentru elefanti", de Sara Gruen. Pana acum e interesanta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu voiam de ceva vreme romanul. Așteptăm păreri, evident. Seară frumoasă și numai bine!

      Ștergere