joi, 4 iunie 2015

Reducere 50% Târgul Cărții la Lucman, Blasco și Axy



Salutare,

Cei de la Târgul Cărții au reduceri de minim 50% la toate cărțile din lista editurilor de mai sus. Manuale, dicționare, ghiduri practice și, de asemenea, cărți de beletristică. Profitați!

Zi frumoasă

7 comentarii:

  1. Există o editură care se cheamă Axy? Ha-ha, bine că mi-ai spus :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Și eu am fost surprins. De fapt, există numeroase edituri de care nu am auzit vreodată.

      Ștergere
    2. Da, din păcate şi se observă în special la târgurile de carte mari. Oricum, de multe ori nu am auzit de ele pentru că editează în domenii care îmi sunt complet străine sau pentru că editează cărţi din gama celor pe care să le cumperi fără să te uiţi la editură (cum ar fi cărţile de colorat). dar asta e interesant pentru că aşa îi spun surorii mele prietenii ei :D.

      Ștergere
    3. Ah, da, așa-i! :)) Și e ciudat că știu multe cărți care am auzit că-s bune, de fapt foarte bune, dar la edituri pe care nimeni nu le știe. Nu înțeleg. Și nu-mi explic cum aceeași carte poate apărea la două edituri.

      Ștergere
    4. Aceiaşi carte poate apărea la două edituri în mai multe feluri:
      a) a ieşit de sub drepturile de autor şi poate să o publice cine are chef sau autorul a decis ca după ce moare drepturile să nu revină nimănui şi să o publice cine vrea
      b) editura care cumpără prima dată drepturile nu cumpără şi exclusivitate deci mai poate cumpăra şi altă editură din România dreptul de publicare
      c) editura care cumpăra drepturile prima dată le ia pe termen limitat şi după x ani le mai poate lua cineva

      Ștergere
    5. Ce ciudat! :)) De fapt, intereasnt în același timp. Mă întreb, trebuie să-ți cumperi dreptul de autor dacă publici o carte?! Mă refer, pe bune, să-l cumperi! După ce că tu ai scris cartea, trebuie să îți cumperi dreptul de a fi scris-o. Ce ciudățenie!

      Ștergere
    6. Nu îl cumperi, autor fiind tu îl vinzi, total (adică editura X are dreptul şi după totţi cumpără de la ea, ceea ce se întâmplă de obicei) sau pe bucăţi, cum ar veni pt fiecare ţară/traducere etc. Aşa iau autorii bani (teoretic, în românia mai puţin)

      Ștergere