luni, 14 februarie 2022

Ochiul lumii, într-o ediție specială Amazon - Nou la Editura RAO

Odată cu lansare ecranizării seriei Roata Timpului, Editura Rao va lansa o ediție specială, cu un format mare și o copertă inspirată din producția Amazon.

Roata Timpului este una dintre cele mai populare și consistente serii de fantasy din toate timpurile, cu peste 90 de milioane de cărți vândute. La sfârșitul lui 2021, primul volum a fost adaptat pentru televiziune într-o coproducție Amazon Studios și Sony Pictures Television. Difuzată de canalul de streaming Prime, prima parte a serie a devenit imediat un succes, intrând în topul celor mai vizionate seriale din anul 2021. În anul 2022 este prevăzută o nouă sesiune de filmări pentru continuarea acestei serii.

Ochiul lumii, primul volum din seria Roata TimpuluiO lume a luminii şi a umbrelor unde binele şi răul se războiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din Roata timpului, cea mai mare operă fantasy a zilelor noastre.I ar umbra a căzut pe pământ, şi lumea s-a fărâmiţat piatră cu piatră. Oceanele s-au retras, iar munţii au fost înghiţiţi, şi popoarele s-au împrăştiat prin cele opt colţuri ale lumii. Luna era ca sângele, iar soarele era precum cenuşa. Mările fierbeau, iar cei vii îi invidiau pe cei morţi. Totul era sfărâmat şi totul se pierduse, în afara amintirii. Şi mai presus de orice rămăsese o amintire, a celui care adusese umbra şi frângerea lumii. Şi i s-a spus Dragonul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu