joi, 17 februarie 2022

Zapping prin Biblie, de Éric Denimal - Nou la Editura RAO

În colecția Zapping prin, Editura Rao lansează un nou volum ce are ca temă cea mai cunoscută carte din lume, Biblia: Zapping prin Biblie.

De la Tora la scrierile Apostolilor, de la Adam la Iisus, de la Potop la Înălţare, trecând pe la judecata lui Solomon şi trădarea lui Iuda, cartea de faţă descifrează şi analizează cele mai mari evenimente biblice într‑un mod clar şi original. Ne vorbeşte despre destinele excepţionale ale bărbaţilor şi ale femeilor ale căror poveşti de dragoste şi ură, pasiuni şi speranţe, loialităţi şi trădări au modelat cultura noastră şi au dat sens lumii. O clarificare esenţială a unui text fondator al civilizaţiei occidentale. Texte clare şi pline de informaţii. Peste 350 de ilustraţii. O lumină asupra formării şi semnificaţiei cărţilor care alcătuiesc Biblia. O privire de ansamblu asupra celor mai mari episoade biblice şi semnificaţia lor. 

Éric Denimal s-a născut în 1953. A studiat teologia protestantă, apoi a fost redactor-șef al săptămânalului Le Christianisme au XXe siècle și a condus Éditions LLB (Ligue pour la lecture de la Bible) timp de zece ani. Jurnalist, lector, cronicar radio, acum se dedică în principal scrisului și prelegerilor bazate pe temele sale preferate, în special cărţi despre credința creștină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu