marți, 17 februarie 2015

Adevăr general



Iar cuvintele sunt de prisos. Dovadă fiind noua „taxă pe lectură”. Să le fie de bine, poate, cândva, prin 2050, civilizația va staționa și în gara țării noastre. Până atunci, Dumnezeu cum o vrea, că tot în mezozoic trăim!

4 comentarii:

  1. Cel mai penibil lucru posibil. Suntem singura ţară, din câte am înţeles, care taxează cultura. Am ajuns să tratăm cultura ca pe băuturile acoolice şi ţigările, de parcă ne-ar dăuna. Ce s-au gândit ăştia? ''Ce să mai scumpim?'' România e şi aşa o ţară în care cultura e aproape una cu pământul, să fim serioşi. Puţini români mai sunt interesaţi de chestia aia numită ''cultură''. Suntem şi aşa cum suntem, adică majoritatea dintre noi cu capetele goale, şi mai punem şi timbre pe cultură. Asta-i bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. Să nu te mai mire nimic legat de țara în care trăim - nici ce s-a întâmplat, nici ce se întâmplă, dar nici ce se va întâmpla. Pentru că, ohoh, se vor mai întâmpla multe, și nu neapărat în bine. Dimpotrivă. Comentariile îs de prisos, Anna, dar stăm și ne gândim că încătușăm până și cultura. Ce oroare. Ce de plâns - ce trist adevărat. Și, hehe, dacă ar fi să tratăm cultura ca pe băuturile alcolice și țigările - crede-mă, ar fi muuuult mai „activă”. Înțelegi tu ce vreau să spun. Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai să îţi spun un alt adevăr general, dovedit ştiinţific de data asta, oamenii proşti şi inculţi sunt mai uşor de controlat, gândesc mai puţin şi au o tendinţă mai mare de a acţiona în masă conform unor instrucţiuni venite de la persoane considerate superioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Tocmai de aici drama. Ca oile, așa, în masă și în gloată. Dă-i, tată, tot înainte!

      Ștergere