vineri, 13 februarie 2015

O zi a îndrăgostiților... LITERAră



V-ați dat seama, cei de la Litera nu se lasă nici de Ziua Îndrăgostiților, surprinzându-ne cu muuulte cadouri. 
 
Începând cu Valentine’s Day și încheind cu Dragobetele, Editura Litera ține deschisă sesiunea de declarații de dragoste inspirate din cărți. În cadrul campaniei LITERALmente teiubesc!, toți îndrăgostiții sunt provocați să îmbine cât mai emoționant, trăsnit sau neașteptatsentimentele față de perechea lor și cartea preferată de la Litera. „Ură, prietenie, dragoste, căsătorie – pe toate aș vrea să le trăiesc cu tine!” sau „Tu îmi dai prea multă fericire!” sunt doar câteva exemple despre cum ar putea suna declarațiile de dragoste inspirate din cărți. Participanții la campanie vor posta declarațiile pe paginile  personale de Facebook, etichetând Editura Litera. O sută dintre ei vor primi premii în cărți!

O altă componentă a campaniei  LITERALmente te iubesc! o reprezintă oferirea de cărți cadou, alături de o scrisoare de dragoste celebră, cuplurilor care călătoresc cu Meridian Taxi în ziua de 14 februarie. În plus,  cuplurile care aleg ziua de 14 februarie pentru a-și  îmbogăți  biblioteca cutitluri din librăriile Litera din toată țara vor primi și o scrisoare de dragoste celebră: de la Jean-Paul Sartre către Simone de Beauvoir, de la Honoré de Balzac către contesa Ewelina Haskasau de la Napoleon Bonaparte către Joséphine de Beauharnais.
 
Pentru detalii legate de campania LITERALmente te iubesc! vă invităm să urmăriț ipagina de Facebook Editura Litera și litera.ro.

O seară liniștită și un început de week-end minunat!

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Și eu am de gând să particip, par destul de interesant! Succes!

      Ștergere
  2. Urât din partea lor să facă un concurs numai pt îndrăgostiţi în condiţiile în care, la origini, sărbătorile făceau referire la toate tipurile de iubire. M-am cam supărat pe ei dar mi-a trecut când am văzut că au tradus Labirintul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Păi au făcut și câteva concursuri pentru cei care nu sunt într-un cuplu. Cel cu declarația de dragoste în care să surprinzi un titlu de-al lor.

      Ștergere
    2. Eu ştiam că şi ala tot pentru cupluri era, dar e posibil să le fi încurcat eu la cât sunt de neatentă

      Ștergere
    3. :)) Ei, na, ai pierdut șansa. Data viitoare fii mai atentă, Anca!

      Ștergere