joi, 19 februarie 2015

Lucruri frumoase de la Cărți Anticariat


Bună seara,

Ce mai faceți? Mai este puțin, o zi, și a trecut și această săptămână. E extrem de ciudat modul în care trece timpul. Uneori, un minut ni se pare o oră, o oră ni se pare un minut - asta e relativitatea, zice Einstein.

Eh, oricum, voiam să vă anunț de ofertele frumoase și produsele noi de la cei de la Cărți Anticariat (pagina de Facebook AICI), care au introdus mai nou mai multe seturi de căni și ceainice doar pentru voi.


Uitați-vă numai ce frumoase și practice sunt. Parcă și ceaiul ar avea o aromă mai bogată și un gust mai plăcut, când va fi fost băut din aceaste căni. Iar lăpticul mai sănătos.




Nu-i așa că îs foarte drăguțe? Pentru și alte căni, cu alte animăluțe, căutați AICI.


De asemenea, AICI găsiți și jucării de care, cu siguranță, copiii vor fi încântați. Și nu numai! Asta pe lângă numeroasele cărți la reduceri fooooarte bune și de nerefuzat. Nu trebuie decât să îi urmăriți pe cei de la Cărți Anticariat, abonându-vă la Newsletter-ul lor. Link către site-ul de cărți, AICI.

4 comentarii:

  1. Uuuuu, chiar sunt foarte draguţe! Mă întreb cât de grele sunt cele cu animăluţe, aş lua şi eu dar nu aş vrea să fie prea grele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s grele deloc. Îs chiar practice și destul de încăpătoare. Am și eu una acasă - de obicei, mănânc cereale din ea.

      Ștergere
    2. Pai e chiar mare dacă poţi să mănânci cereale din ea, dintr-o data par chiar foarte ieftine, acum trebuie doar să aleg modelele potrivite :)

      Ștergere
    3. Eu zic c-o să-ți placă! Pupici

      Ștergere