marți, 27 octombrie 2015

Frumuseți editoriale la Editura Trei


Ca întotdeauna, Editura Trei revine cu cărți foarte bune. Sincer, eu abia așteeeept să pun mâna pe câteva.

 Îşi iubeşte soţul. E obsedată de un străin. E o mamă devotată. E pregătită să piardă totul. Ştie ce face. Lucrurile îi scapă complet de sub control. E nevinovată. Poartă o vină uriaşă. Trăieşte două vieţi. Le poate pierde pe amândouă. Cât de bine poţi cunoaşte un om cu adevărat? Cât de departe ai merge ca să afli adevărul despre cineva pe care-l iubeşti? Când descoperă că sora ei a fost ucisă cu bestialitate, Julia vrea să afle neîntârziat motivul. Dar căutarea se transformă rapid într-o explorare irezistibilă a propriilor dorinţe întunecate. Julia intră în contact pe internet cu un străin periculos şi începe să simtă că-şi pierde controlul şi că e pe punctul de a pierde totul. Hotărârea ei de a găsi răspunsuri îi ameninţă căsnicia şi viaţa. 

  ”Second Life”, conform criticei, „analizează vieţile secrete pe care le trăiesc oamenii – şi locurile întunecate unde aceste vieţi îi pot duce. Un portret cutremurător. Dezintegrarea Juliei e sfâşietoare şi confirmă talentul formidabil de scriitor al lui S.J. Watson.” - Daily Mail

  „Atracţie fatală în era digitală, dar cu o răsturnare de situaţie decisivă. Watson e un maestru al imprevizibilului.” - Evening Standard

Autorul bestsellerurilor „Infernul lui Gabriel” şi „Extazul lui Gabriel” revine cu volumul ce încheie captivanta trilogie romantică Profesorul Gabriel Emerson a renunţat la postul său de la Universitatea din Toronto pentru a începe o viaţă nouă alături de iubita sa, Julianne. E încrezător şi nerăbdător să devină tată. Însă programul încărcat al lui Julianne, care tocmai îşi încheie primul an de doctorat, ameninţă planurile lui Gabriel. În plus, cei doi îndrăgostiţi se vor confrunta şi cu ostilitatea celor hotărâţi să le facă rău. Într-un efort de a ţine piept propriilor demoni, Gabriel încearcă să afle mai multe despre părinţii săi naturali, declanşând un şir de evenimente cu repercusiuni profunde asupra sa, a lui Julianne şi a speranţei sale de a avea o familie. 

„Poveştile mele preferate sunt acelea în care personajul porneşte într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuşi." - Sylvain Reynard



Continuarea seriei „Millennium” de Stieg Larsson.


Descriere:

Într-o noapte, Blomkvist primeşte un telefon de la o sursă care pretinde că deţine informaţii de cea mai mare importanţă pentru Statele Unite. Sursa a luat legătura cu o hackeriţă tânără - descrierea ei îi aminteşte lui Mikael de cineva foarte cunoscut. Implicaţiile sunt uriaşe.

Blomkvist, disperat să găsească un subiect de senzaţie pentru Millennium, îi cere ajutorul lui Lisbeth.

Duoul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium îşi uneşte din nou forţele în acest thriller senzaţional, încărcat de adrenalină.

„Îl lovi cu atâta violenţă, încât începu să o doară ţeasta şi se ridică în picioare clătinându-se. Camera se mişca odată cu ea. Avea sânge pe bluză. O împuşcase din nou? N-avea timp să se gândească la asta. Unde era August? Pe masă stăteau împrăştiate stilouri şi desene, creioane cerate şi calcule cu numere prime. Unde dracului era? Auzi un scâncet venind de undeva de lângă frigider şi, într-adevăr, acolo era băiatul, stând pe vine şi tremurând.”

„Salander şi Blomkvist au fost recreaţi perfect de către noul lor autor. Fanii acestui straniu cuplu al literaturii poliţiste de ultimă oră nu vor fi dezamăgiţi.” New York Times

„Nu vă îngrijoraţi - eroina noastră punkistă şi hackeriţă de geniu, Lisbeth Salander, e pe mâini bune.” USA Today

„Romanul lui Lagercrantz este un omagiu plin de afecţiune adresat seriei originale Millennium.” The Guardian

„Lisbeth Salander reprezintă emblema unei epoci corupte şi tulburi... Un înger feminist răzbunător.” The Times


Monstrul a apărut după miezul nopții. Așa cum fac monștrii de obicei. 
Dar Conor nu-l aștepta pe acesta, ci pe cel din coșmarul său care-l bântuie aproape în fiecare noapte de când mama lui s-a îmbolnăvit. Și vrea de a Conor lucrul cel mai periculos.

Chemarea monstrului”, roman dublu câștigător al Carnegie Medal (pentru ficțiune și ilustrații), spune o poveste extrem de emoționantă despre dragoste, pierdere și speranță, după o idee a lui Siobhan Dowd, a a cărei moarte prematură a împiedicat-o sa dea glas poveștii.


Să străbați lumea, să lupți, să joci. Să uiți. Citește cartea. Găsește indiciile. Descifrează enigma. Există un singur câștigător.  Jocul Final e real. Jocul Final a început.
Lumea începe să se năruie, să se destrame, s-o ia razna. Dar Jucătorii continuă să Joace. Cheia Pământului a fost găsită.  Două chei - și nouă Jucători - rămân. Cheile trebuie găsite și doar un singur Jucător poate să câștige.
Așadar, cărți frumoase care abiaaaa așteaptă să fie descoperite, citite. Voi ce abia așteptați să citiți din această listă? :) 
Lecturi plăcute și mulțumim, Editura Trei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu