miercuri, 25 martie 2015

Curtea Veche Publishing la Kilipirm



În cadrul acestei ediții a Târgului de carte Kilipirim, Curtea Veche Publishing şi revista Capital vă propun un eveniment ce vă poate ajuta să vă îmbunătăţiți abilităţile de negociere și să vă vindeți ideile cu mai multă ușurință. Workshopul “Cum să eviţi un refuz în afaceri” va avea loc joi, 26 martie 2015, începând cu ora 18.30, la Sala Dalles. Intrarea este liberă. Workshopul va fi susținut de Angelica Naghen, expert în comunicare și psihoterapeut, alături de Sergiu Scurtu, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, și va fi bazat pe volumul “Cum să eviţi un refuz în afaceri” de Harlan Goerger şi Vincent Harris. Evenimentul va aduce în discuție principalele probleme întâmpinate într-o discuție de afaceri, alături de sfaturi practice pentru a elimina un posibil refuz, și va include și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Volumul “Cum să eviţi un refuz în afaceri” este disponibil la chioșcuri împreună cu revista Capital, până pe 16 aprilie, la preţul special de 14,99 lei. Cartea este disponibilă și la prețul întreg, de 25 lei, în magazinul online curteaveche.ro. Kilipirim este cel mai important târg de carte cu reduceri din România. Ediţia de primăvară din acest an se desfăşoară în perioada 25-29 martie la Sala Dalles (B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18, București). Curtea Veche Publishing va fi prezentă cu discounturi substanţiale pentru iubitorii de carte, care vor găsi reduceri între 50 si 90% la jumătate din cele peste 1000 de titluri expuse. Editura va fi prezentă cu o ofertă variată, de la cărţi de dezvoltare personală şi profesională, la literatură contemporană, cărţi pentru copii, sănătate şi nutriţie, gastronomie și relaţii de cuplu.
 
Angelica Naghen, expert în comunicare și psihoterapeut, lucrează de mai bine de 19 ani în domeniu, timp în care a devenit un ghid de nădejde în demersul către echilibrul, cunoașterea, regăsirea și evoluția celor care i-au solicitat sprijinul. În parcursul profesional, Angelica Naghen a studiat anatomia, fiziologia și patologia omului și a dobândit o bogată experiență ca trainer și coach, psiholog și psihoterapeut specializat în cele mai moderne terapii și tehnici de comunicare.

Silviu Sergiu este un respectat jurnalist, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei. Specializat în jurnalism și comunicare politică, lucrează de aproape 17 ani în presă, timp în care a scris pentru Curierul Național, Jurnalul Național și, din 2005, pentru Evenimentul Zilei. Până la sfârșitul anului trecut, a moderat emisiunea “Evenimentul Zilei TV” la B1 TV, după care a decis să se dedice exclusiv pasiunii pentru presa scrisă.

De asemenea, nu uitați de campania de AICI, unde puteți câștiga o excursie de vis în Grecia.
 

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia aștept să ajung la Kilipirim, mai am doar câteva ore de așteptat :) Deși sigur nu o să cumpăr tot ce îmi doresc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-mi spui, neapărat, cu ce te-ai ales. Și să nu cheltuiești prea mult!

      Ștergere
  3. Doar 400 de lei (bine, eu şi sora mea, împreună). Am luat câte ceva :))), amândouă avem bătături în palmă. Cea mai ieftină carte am luat-o la trei lei, cea mai scumpă la 20. Şi mai luam dacă mai aveam bani şi cum să cărăm. Acum mă gândesc unde în casă am putea să mai punem o bibliotecă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoho, dar ați cheltuit ceva, nu glumă. Să le citiți cu plăcere și cu mult spor. Niciodată nu am regretat banii pe care i-am dat pe cărți. Acestea vor fi și peste o sută de ani.

      Ștergere
    2. Nici eu nu regret banii dați, regret că nu am avut mai mulți să dau. Abia aștept să le citesc pe toate și să nu am de ales decât să cumpăr altele noi :D

      Ștergere