miercuri, 18 martie 2015

Începutul tuturor lucrurilor, de Robyn Schneider, la Editura Epica


Salutare,

Vin cu anunțuri frumoase din partea celor de la Epica.


„Ezra Faulkner trebuia să fie regele balului, dar asta a fost înainte, înainte ca iubita să-l înşele, înainte ca un accident de maşină să-i sfărâme genunchiul şi înainte să se îndrăgostească de fata cea nouă, Cassidy Thorpe.Ezra Faulkner, băiatul perfect și admirat de toți, este convins că oamenii sunt sortiți ca la un moment dat pe parcursul existenței lor să apară o tragedie, o singură întâmplare, în urma căreia viața este privită cu alți ochi, abia atunci fiindu-le dat să trăiască lucruri cu adevărat importante. Momentul lui tragic, de cumpănă, a sosit atunci când era pregătit să le piardă pe toate: într-o noapte îngrozitoare, un şofer neatent îi distruge genunchiul lui Ezra, cariera lui sportivă şi viața socială.Acum, că nu mai e candidatul preferat pentru titlul de Regele Balului, Ezra ajunge la masa excluşilor unde o cunoaşte pe Cassidy Thorpe. Cassidy e diferită de toți oamenii pe care Ezra i-a întâlnit vreodată, e firească fără să facă eforturi şi extraordinar de inteligentă.Împreună, Ezra şi Cassidy descoperă flash mob-urile, comorile îngropate şi un pudel care ar putea fi reîncarnarea lui Jay Gatsby. Dar pe măsură ce Ezra se dedică unor studii noi, unor prietenii noi şi unei iubiri noi, descoperă că unii oameni, aidoma cărților, sunt uşor de interpretat greşit. Şi acum trebuie să analizeze: dacă acel moment tragic, de cumpănă, a lovit deja, ce te mai faci atunci când ești nevoit să înfrunți ghinioanele care nu încetează să apară?”

Nu-i așa că-s frumoase? În curând, vă promit un concurs pe blog. Mulțumim, Epica, pentru frumoasele cărți!

4 comentarii:

  1. Într-un final o descriere! Am tot citit peste tot că apare cartea asta dar nimic despre ea. Sunîă interesant, deşi sunt milioane de cărţi şi filme pe tema asta, sper că are ceva ce o face unica.
    Şi o întrebare: alea din poza sunt bomboane sau brăţări?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. Eu abia aștept să o citesc, au spus cei de la Editură că îmi vor trimite niște exemplare pentru recenzie și concurs. Sunt jeleuri special alese. Ingenios, nu?

      Ștergere
    2. Niam, tocmai a crescut mult în ochii mei cartea asta, dau și jeleuri când o cumperi?

      Ștergere
    3. Hmmm. Bună întrebarea cu jeleurile. Transmit mai departe și am să-ți răspund (sper că răspunsul va fi unul afirmativ). Succes!

      Ștergere