luni, 2 martie 2015

Urări de primăvarăVă doresc o primăvară frumoasă și călduroasă, plină de lectură pe placul vostru și de realizări nemțești. Nu vreau ca totul să sune prea clișeic, cred că ați fost întâmpinați de asemenea urări și din partea vecinei de la doi, a vânzătoarei de ziare sau din partea poștașului. Să aveți o primăvară cu căldură în suflet și soare pe chip.

Vă mulțumesc, în același timp, pentru frumoasa voastră prezență pe acest blog, îmi face o enormă plăcere să fiu alături de persoane pasionate - la fel ca mine - de lectură și cărți, de citit și descoperit noi lumi. Pentru că dacă circumstanțele nu ne permit să trăim 100 de vieți... De fapt, stai, ne permit! Trebuie doar să știm cum să exploatăm resursele care ne înconjoară și pe ce cale să merge. Pe oricare ați alege-o, să sperăm că este cea bună.

Mult succes și să ne citim cu bine și primăvara viitoare,
Anndrei

10 comentarii:

 1. Multumim pentru urari! Si eu iti doresc o primavara frumoasa, cu multe carti si chef de citit!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chef este, hehe, cărți, la fel. Timp să fie! Mulțumesc mult.

   Ștergere
 2. Multumesc Andrei pentru urarile frumoase! O primavara cu mult soare in suflet! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multe îmbrățișări, Emanuela, o primăvară genială să ai!

   Ștergere
 3. Multumim pentru urari, Andrei! Asemenea si tie! :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Haha, original, mie nu mi se pare o urare clişeică! O primăvară frumoasă şi ţie :D Să îţi atingi scopurile! Şi chiar şi un mărţişor virtual (în moldova se dau mărţişoare la băieţi din câte ştiu)!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Neața, Anca. De ce nu dormi la ora 3? :)) Mulțumesc mult, aici, da, se dau și la băieți mărțișoare, iar la fete pe 8 Martie.

   Ștergere
  2. De ce nu dorm la ora trei? Pai tu nu ştii că noaptea se învaţă cel mai bine? :))) Dar cum procastinarea academică este un fenomen des întâlnit, tot scap la tine pe blog :)))
   Plus că sunt nocturnă, îmi place să dorm ziua (dimineaţa în special).

   Ștergere
  3. :))) Uah. În timpul școlii, dacă nu adorm cel târziu la 22:30, a doua zi îs legumă. Te aștept oricând, să știi. :D

   Ștergere