vineri, 27 martie 2015

În curând la Editura Epica - „Marea călătorie a lui Amy & Roger”Când pleci la drum lung cu mașina, șansele să deviezi de la ruta prestabilită sunt foarte mari.

Amy Curry are parte de un an groaznic. Mama ei a hotărât să se mute în celălalt capăt al țării și are nevoie de Amy ca să aducă mașina lor din California în Connecticut. Există însă o mică problemă: de la moartea tatălui ei, din primăvara trecută, Amy nu a mai fost capabilă să se urce la volan. Cu această ocazie, intră în scenă Roger, fiul în vârstă de nouăsprezece ani al unei vechi prietene de familie, care se dovedește a fi neașteptat de atrăgător, dar are și el problemele lui de rezolvat.

Amy nu își planificase ca în această călătorie să cunoască oameni noi și să ajungă să se împace cu moartea tatălui ei. Iar Route 50, cel mai singuratic drum din America, Munții Colorado, câmpiile din Kansas, restaurantele tip vagon, motelurile sordide și muzeul Graceland nu făceau nicidecum parte din itinerar. Dar pe măsură ce parcurg împreună acest traseu, Amy descoperă că oamenii de la care așteptai cel mai puțin sunt cei de care s-ar putea să ai nevoie cel mai mult și că uneori trebuie să trăiești momente de rătăcire ca să îți (re)găsești drumul spre casă.

Puteți câștiga această carte încercându-vă norocul la concursul de AICI. Urmăriți pagina de Facebook a editurii, precum și site-ul lor, pentru a fi la curent cu tooooate noutățile. Presimt lucruri frumoase!

8 comentarii:

 1. Ei, hai că nu poate să fie așa rea o călătorie atât de lungă, indiferent cum ai călătorii. Îți dai seama cât timp de citit ai? :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Vai, să știi că, de fapt, contează foarte mult cum călătorești. E așa nasol să stai în tren în picioare și să fie cald afară, iar tu să vrei să citești. Îți amorțesc toate!

   Ștergere
  2. Se mai poate să mergi cu trenul și să stai în picioare? Eu știam că îți dau obligatoriu și loc acum. Plus că ar trebui să fie în toate garniturile aer condiționat... ce-i drept, nu am mai mers cu ternul de ceva vreme așa că știu doar teoria.

   Ștergere
  3. O, Doamne, bineînțeles că se poate. Vai, și nici n-ai idee câtă înghesuială mai e câteodată. Aer condiționat? Iarna dârdâi de frig iar vara ăștia bagă căldură. Îs încuiați la minte!

   Ștergere
  4. Ok, am coborât din lumea mea teoretică şi imaginară.... ce pot să zic, practica ne omoară că în teorie stăm bine. Apropo, ştii că normele UE presupun că pentru fiecare minut de întârziere călătorii trebuie să primească despăgubiri?

   Ștergere
  5. Ah, dacă am primi câte 10 bănuți, chiar mai puțin, pentru fiecare minute de întârzieri ale ăstora de la CFR, ar da faliment. Mi-e rușine, câteodată, mie, de nesimțirea lor.

   Ștergere
  6. Tocmai am aflatcă trenul de la Cluj la București a întârziat o oară în weekend. M-am trezit la realitate.

   Ștergere