luni, 2 martie 2015

Mărțișor alături de Editura Litera



Pentru că primăvara și feminitatea își fac loc atât de frumos în universul cărților, Litera aduce mărțișoare și daruri speciale cititoarelor sale cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie. Fie că ești la birou, că te plimbi cu taxiul sau cu metroul sau că savurezi un ceai, Litera este lângă tine pentru a celebra venirea primăverii și Ziua Femeii cu o carte cadou.

Între 1 și 8 Martie bărbații din companii sunt provocați să scrie pe pagina de Facebook Editura Litera cât de speciale sunt colegele lor, în cadrul campaniei Cele mai prețuite femeiprimesc cele mai frumoase cărți! Mesajele cele mai interesante vor fi premiate cu cărți pentrutoate femeile din companie și papioane pentru gentlemenii care au preluat inițiativa.

Pe 1 Martie, cine a urcat în Taxiul cu bomboane și-a făcut ziua mai frumoasă, primind o carte în dar. Pe 8 Martie este rândul MERIDIAN TAXI să ofere doamnelor și domnișoarelor norocoase o carte, în cadrul campaniei „De ziua ta, MERIDIAN TAXI îți oferă LITERAtură în dar”. 

Călătoria  cu  metroul se transformă și  ea pe 8 Martie într-un  prilej de a sărbători Femeia. Editura Litera și revista Unica, cu sprijinul Metrorex, oferă femeilor care circulă pe magistralele 1 și 2 o carte și o revistă cadou

Tot  o  carte  în  dar  au  primit  clientele  ceainăriei  Joie de Vivre pe 1  Martie și  vor continua să primească și pe 8 Martie. 
 
Ceaiul și lectura sunt prietene bune, iar cei de la Litera încă mai au mărțișoare de împărțit!


4 comentarii:

  1. Programul meu pe 8 martie: iau un taxi Meridian până la ceainăria Joie de Vivre, beau un ceai (sau mai multe) şi apoi mă duc să mă plimb şi cu metroul pe undeva. Sigur, asta doar în cazul în care reuşesc să mă trezesc înainte de 14-15, dacă nu o să-mi fac nişte cărţi cadou, ca să-mi treacă supărarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mult succes, dacă aveau program și în Iași îmi rugam toate prietenele să meargă pe 8 Martie cu taxiul. Iar eu le luam cărțile. Haha!

      Ștergere
    2. Câtă răutate, ele să plătească taxiul şi tu să iei cărţile :)))

      Ștergere
    3. :)) Eu nu zic nu. Când vine vorba de cărți....

      Ștergere