marți, 31 martie 2015

Un loc pe raftul meu (VIII)


Salutare,

A fost o lună plină de cărți. Da, și acesta. Tot îmi cumpăr cărți, claie peste grămadă, acum am ocupat tot corpul bibliotecii și trebuie să cumpărăm alta. Iar cum tatăl meu este plecat, momentan le pun răsturnate pe unde apuc. Hehe! Am câștigat un voucher de 50 de lei participând la un concurs organizat de către Librăria Online Libris, plus ce-am mai primit pentru recenzii, așa m-am ales cu...


Carte primită de la echipa Goodread.ro - din care, mai nou, fac parte, în urma selecționării unui material trimis - pentru a fi recenzată.


Cartea aceasta mi-a atras atenția, deoarece pare destul de inovatoare și tratează un aspect destul de interesant. O găsiți pe Libris la un preț foarte bun, AICI.


Cartea aceasta mi-a plăcut după ce-am citit câteva fragmente disponibile pe site, iar descrierea m-a atras. Un preț foarte mic. Cartonată și foarte frumoasă. O puteți cumpăra de AICI.


Cu siguranță ați auzit de această carte. Am cumpărat-o deoarece îmi place autoarea, am și cealaltă carte a ei, „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, carte cu autograf pe care l-a luat o prietenă care a reușit să ajungă când a fost autoarea la Iași, acum câteva săptămâni. O puteți cumpăra de AICI.


Două cărți de dezvoltare personală pe care le-am primit de la Curtea Veche Publishing pentru recenzie. Abia aștept să le citesc, cu siguranță vor fi foarte interesante.

Voi, cititori, ce v-ați mai cumpărat, cu ce vă mai lăudați? Mult succes și rafturi pline, spor la lectură!

12 comentarii:

  1. si uite cum ma inverzesc eu de ciuda acum:)) Glumesc !
    Felicitari si lectura placuta!
    Luna aceasta datorita generozitatii celor de la litera , all si libris sunt mai bogata cu 6 carti.
    Planuiesc sa imi cumpar cat de curand Stalpii Pamantului si Pe sub luna de sofran - ambele de la editura Rao. AA si vreau si un pacher de ceai de pe libris :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mulțumesc mult, abia aștept să citesc aceste cărți. Cred că am să încep cu „Copilul divin”, după ce termin ce-am acum în listă, pentru că-mi place mult descrierea. Mă bucur și eu pentru tine, sper că ai făcut rost de cărți frumoase. Și, dada, ceaiul combinat cu lectura e ceva magiiiic. Te mai aștept, pupici!

      Ștergere
  2. Tu ai vrut-o, nu trebuia să întrebi :)). Pai, am câştigat, la un concurs Geografia iubirii, Variteu pe apă şi Lady de Winter. După, am fost la Kilipirim de unde am luat, pentru fraţii mei (dar intenţionez să le citesc şi eu) Olaf Magnificul şi Academia Coşmarurilor (aparent 1, dar nu ştiam că mai sunt şi alte volume, sper să le găsesc) şi, pentru oamenii mai mari: Ceaunul, Porumbelul, cărţile doi şi trei din trilogia Arthur din care îmi cumpărasem anterior 1, Românii de Keith Hitchins, Douăzeci şi ceva de Iain Hollingshead, Misterul Graalului de Evola, Sare şi oţel, două cărţi din seria Gossip Girl, În numele prinţesei moarte de Kenize Mourad, volumele doi şi trei din trilogia Milenium, În ţara bărbaţilor, Fecioara încătuşată de Ayaan Hirsi Ali (emanciparea femeilor din ţările fundamentaliste islamice este un subiect care chiar mă interesează), Cercul octogonus de Peter Harris, Fiica pierdută a fericirii de Geling Yan, Comoara grecilor de Irving Stone, Cronica păsării arc, Bastarada istambulului, Manuscrisul găsit la Saragosa, Doamna preşedintă de Anne Holt, Prinţesa gheţurilor, Pavilionul plăcerilor, De ce mint copiii de Ekman şi încă câteva.
    Tot acolo am găsit şi primul volum din seria Betsy, regina vampirilor, numit Nici moartă nici măritată. Citisem anterior volumul doi (eu sunt mai ciudată, dar nu intenţionat, nu ştiu cum fac că mereu ajung să citesc volumul doi sau trei sau patru înainte de volumul 1) si regret extrem de mult că Nemira s-a oprit aici cu traducerile. Trebuie să îţi spun despre Betsy pentru că filmul ei preferat este Pe aripile vântului, cartea ei preferată este Pe aripile vântului... Mă rog, pare genul tău de vampiriţă. Ar trebui să mai ştii că e obsedată de pantofi de firmă, membră a PETA şi are o relaţie de iubire şi ură cu pisica ei.
    Am mai câştigat nişte cărticele care încă nu au ajuns, abia le aştept, spre exemplu Marile speranţe de la Oana, un set surpriză de cărţi SF şi un set de cărţi despre turism.
    De asemenea, Monica Ramirez mi-a dat seria Alina Marinescu în format electronic, îi sunt extrem de recunoscătoare şi abia aştept să le citesc. Sper să aibă succes în continuare şi în SUA şi în România şi să mai publice muuulte cărţi.
    Gata, sper că nu am ratat nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Waaa, câte cărți, măi Anca. Îmi faci în ciudă, zău. Te felicit, să le citești cu drag și spor și la fel și cei cărora le-ai cumpărat. Mă bucur că ai în vizor și familia atunci când îți cumperi cărți. Și ce cărți! Am ținut-o minte pe Betsy, dacă autoarea a făcut-o să-i placă „Pe aripile vântului”, înseamnă că trebuie, neapărat, să-i dau o șansă. Iar dacă mai are și pisică, asta-i cireșica de pe tort. De Anne Holt trebuie să citești și „Așa ceva nu se întâmplă niciodată”, este unul din romanele mele polițiste preferate!

      Ștergere
    2. Nu e ca și cum familia mea m-ar lăsa să o scap din vizor :))))) Oricum, o perioadă nu o să mai cumpăr cărți că nu mai am cu ce :))).
      Aș fi vrut să iau mai multe cărți de Anne Holt, dar m-am abținut. Însă acum că mi-ai spus o s-o am în vizor pentru data viitoare când cumpăr cărți.

      Ștergere
  3. Eh, eu nu am asa multe noutati precum Anca. Am reusit in sfarsit sa-mi achizitionez Obsidian si m-am si pus repede pe citit. Pana acum toate bune si frumoase, imi place, dar ramane de vazut ce o sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aștept recenzia. Anca e greu de întrecut când vine vorba de cărți! :)) Mulțumesc că ai trecut pe aici, te mai aștept. Spor la lectură!

      Ștergere
    2. Cine citește ce ai scris aici crede că eu cumpăr munți de cărți în fiecare zi... nu că nu aș vrea :)))) dar nu fac asta.

      Ștergere
    3. :)) Ei, ei, te mai și abții. Într-adevăr, nici eu nu cumpăr prea des - vreau să mai reduc, nu de alta, dar toate economiile mele se duc pe cărți. Ei, na, aprope toate.

      Ștergere
    4. Păi dacă nu mai ai bani e uşor să nu cumperi, problema apare când ai bani iar...

      Ștergere
  4. Parcă pe mine mă sperie subiectul cărţii ,,Cerul din burtă'' :)) Dar chiar aş vrea să ajung să ocitesc, având în vedere cât de ieftină e.Sunt interesante cărţile de la Curtea Veche, chiar intenţionez să achiziţionez ceva cărţi de la ei în perioada următoare.
    Btw, eu acum citesc Ceasul fantasmelor, care e absolut genială!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e ieftină. Cred că și de asta am luat-o. Am s-o citesc atunci când hotărăsc să mă apuc și de „Copilul divin”, a lui Pascal Bruckner, că tot e în temă. Da, îs super interesante și chiar foarte bune.
      E cu fantasme, fantome, chestii dintr-astea? Spor la citit.

      Ștergere