miercuri, 20 mai 2015

50 cărți cu până 50% promo



Am realizat o listă nici prea scurtă, nici prea lungă de titluri potrivite pentru picnic, pentru un cadou luat în ultimul moment sau pentru susținerea unui hobby de vară.Vizualizați aici lista

Majoritatea titlurilor se pot livra în 24 de ore, iar fiecare comandă din această listă va ajunge la tine alături de o cană cu Books Express.

*Oferta este disponibilă pentru un stoc limitat, dar pentru toate celalte titluri pe care vi le doriți puteți folosi codul: TODAYJOY20. Acesta vă oferă o reducere de 10%.






9 comentarii:

  1. These books are really nice!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii ador pe cei de la BE. Au niste game extrem de variate de carti, deci niciodata nu te plictisesti pe site-ul lor. Multumim si pentru acest anunt! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Au numeroase cărți, din numeroase limbi. Mulțumesc și eu pentru vizită!

      Ștergere
  3. Lista de 50 de cărţi nu o pot accesa, o blochează antivirusul... Dar din ce ai pus tu aici The Fever şi cartea cu jocuri par interesante. În rest, mănânc mereu cam aceleaşi lucruri, iar pe bicicletă nu ştiu să merg :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Vai, îmi aduc aminte de prima dată când am învățat să merg pe bicicletă. Pfoai, ziceai că zbor... când cădeam de pe ea, mă refer. Oricum, chiar mă bate un gând răăău să-mi cumpăr cărțile lui Alice Munro de aici. Chiar dacă-s scumpe!

      Ștergere
    2. Hmm, cărţile în engleză sunt scumpe rău şi parcă cele pe care le vrei sunt chiar mai scumpe.

      Ștergere
    3. Nu-i așa? :)) Aș vrea să-mi cumpăr „I know why the caged bird sings”, de Maya Angelou. :D

      Ștergere
    4. Eu vreau în special cărţi de specialitate pentru că nu se traduc...

      Ștergere