vineri, 15 mai 2015

Litera și Gașca Zurli


Editura Litera lansează marți, 19 mai, CD-ul de cântece și jocuri pentru copii „Atențiune, accelerăm!”, interpretat de Gașca Zurli. CD-ul va fi disponibil la toate chioșcurile de ziare la prețul de 14,99 lei.
 
În „Atențiune, accelerăm! Gașca Zurli” reinventează jocurile copilăriei. Cele mai iubite personaje din România îi provoacă pe copii, părinți și bunici la distracție. Cu cântec, cu voie bună, cu mișcare și mai ales cu veselie!
 
CD-ul cuprinde 20 de cântece pentru copii. Fiecare joc este prezentat de personajele din Gașcă, în studio, în fața microfonului. Fetița Zurli aduce zâmbete pe chipurile tuturor. Băieții din gașcă sunt curajoși și puși pe glume. Zâna Bună îi învață pe copii să-și pună dorințe, iar Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare de pe lume, încearcă să încurce lucrurile, dar Mirela–Tanti Prezentatoarea o aduce pe drumul cel bun.
 
Gașca Zurli este trupa-fenomen național care a transformat educația formală într-un spectacol al imaginației. Conceptul s-a născut din nevoia creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei sale lumea din jur într-un context pozitiv și educativ, care să-i dezvolte imaginația și încrederea în sine.
 
Proiectul este realizat în parteneriat cu Ziarul Libertatea.

2 comentarii:

  1. Din lumea editurilor din Romania, cei de la Litera au cele mai multe proiecte extra. Si se implica foarte frumos si cu simtul raspunderii. Ii felicit, o editura de top

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai mie Gaşca zurli nu mi se pare aşa distractivă? îmi aduc aminte că i-am văzut odată, nu mai şptiu în ce context şi doar pe Tura-Vura am reţinut-o...

    RăspundețiȘtergere